BBFreestyle voetbalentertainment

BBFreestyle is een (inter)nationaal voetbalentertainment bureau uit Groningen. Van grote merken tot plaatselijke voetbalverenigingen – wij nemen overal evenveel tijd voor, zodat u gegarandeerd een topevenement kunt verwachten.

Zo dragen we zorg voor marketingconcepten om de merkperceptie van uw organisatie te verbeteren, organiseren we gehele VoetbalFun evenementen voor uw voetbalvereniging of bewegen we mensen in uw gemeente op een plezierige en doeltreffende manier.

Wij geloven in de kracht van evenementen. Met onze ervaring uit meer dan 900 evenementen weten we standaard oplossingen zo in te richten, zodat het past bij uw organisatie.

Met een speciale mix van voetbalmaterialen, een team gemotiveerde en gespecialiseerde werknemers en ongeëvenaarde evenementenkennis regelen we alles. Van podiumshows tot complete concepten, wij grijpen alles met een grote passie en gedrevenheid aan.

Kies voor een freestyle voetbalshow door één van de beste straatvoetballers van Nederland. Of ga voor de uitdagende, opblaasbare voetbalattracties en boardingvelden; omhaalarena’s, snelheidsmeter, levend tafelvoetbal, gatenschieten, knikkervoetbal, pannavelden en meer..

Ook ons gloednieuwe product ‘The Footpool Trailer’ staat klaar om ingezet te worden, voor een potje Footpool.

Waar we het allemaal voor doen: onze klant

Wij kunnen u nog veel meer vertellen over onze organisatie, al spreken alle voorgaande evenementen eigenlijk voor zich. Als u hieronder klikt op het type organisatie waarvoor u een voetbalevenement zoekt, dan laten wij u zien hoe wij al uw vraagstukken oplossen. Simpel, doeltreffend, spectaculair, beleving. Net als wij!

  • Alles
  • Amateur voetbal
  • Bedrijven
  • Maatschappelijk

Jupiler

Schuberg Philis Familiedag

Johan Cruijff University Groningen

   

Fier4Grunn

V.V. Katwijk

Kozakken Boys

V.V. Veensche Boys

Goliath BV

VVLK Leuth

Senzer Helmond

V.V. Dalen