Wat doen we

Voetbalevenement

BBFreestyle voetbalevenementen

BBFreestyle is een (inter)nationaal voetbalentertainment bureau uit Groningen. Van grote merken tot plaatselijke voetbalverenigingen – wij nemen overal evenveel tijd voor, zodat u gegarandeerd een top voetbalevenement kunt verwachten.

Zo dragen we zorg voor marketingconcepten om de merkperceptie van uw organisatie te verbeteren, organiseren we gehele VoetbalFun evenementen voor uw voetbalvereniging of bewegen we mensen in uw gemeente op een plezierige en doeltreffende manier.

Wij geloven in de kracht van evenementen. Met onze ervaring uit meer dan 900 evenementen weten we standaard oplossingen zo in te richten, zodat het past bij uw organisatie.

Met een speciale mix van voetbalmaterialen, een team gemotiveerde en gespecialiseerde werknemers en ongeëvenaarde evenementenkennis regelen we alles. Van podiumshows tot complete concepten, wij grijpen alles met een grote passie en gedrevenheid aan.

Kies voor een freestyle voetbalshow door één van de beste straatvoetballers van Nederland. Of ga voor de uitdagende, opblaasbare voetbalattracties en boardingvelden; omhaalarena’s, snelheidsmeter, levend tafelvoetbal, gatenschieten, knikkervoetbal, pannavelden en meer..

Ook ons gloednieuwe product ‘The Footpool Trailer’ staat klaar om ingezet te worden, voor een potje Footpool.

Ons aanbod

Freestyle voetbalshow

Freestyle voetbalshows zijn het ideale middel om uw jubileum, open dag of afsluiting van het seizoen aan te vullen. De voetbalshow wordt standaard aangevuld met een korte freestyle clinic,  panna clinic of beat the pro. Onze Freestyle voetballers komen door heel Nederland om bij u de beste voetbalshows te geven.

Voetbalevenement
Voetbalevenement

Footpool - Biljartvoetbal

Een levensgrote biljarttafel van 7,5m X4m, aan te kleden in uw stijl! Bij Footpool, ook wel biljartvoetbal genoemd, gaat het voornamelijk om de beleving en het plezier in het spel. Footpool is makkelijke te huren met de ‘The Footpool Trailer’. ‘The Footpool Trailer’ is uitermate geschikt ter promotie van uw merk en/of product of ter aanvulling van uw voetbalevenement, zakelijk evenement, familiedag of bedrijfsuitje.

Voetbalevenement

Voetbalfun

Bent u op zoek naar een volledig georganiseerd evenement? Misschien is Voetbalfun dan wat voor jullie. Voetbalfun is het leukste voetbalevenement op gebied van voetbal en plezier. Met Voetbalfun boekt u een compleet voetbalcircuit of opblaasattracties in een vrije vorm. Met de tofste voetbalonderdelen in dezelfde kleurensamenstelling heb je een geweldig aanblik op uw locatie. Daarnaast is het een evenement waarin u geheel ontzorgt wordt in zowel de voorbereiding als de organisatie. Wel zo lekker!

Voetbalevenement
Voetbalevenement

Straatvoetbal on tour

Bij straatvoetbal on tour krijgt u een volledige straatvoetbal invulling. Dit bestaat uit 2 boardingvelden met een straatvoetballer, te boeken vanaf twee uur. In deze twee uur speelt de straatvoetballer één tegen één pannavoetbal, geeft hij uitleg over straatvoetbal en verzorgt een clinic aan de deelnemers. De boardingvelden zijn volledig aan te passen in grootte. Zowel voor kleine als grootte groepen zijn er verschillende mogelijkheden.

Voetbalevenement

FIFA 20 toernooi

Gamen is uitdagend, verbindt en is toegankelijk voor iedereen. De voetbalgame FIFA 20 sluit hier naadloos op aan. Een FIFA 20 toernooi organiseren doe je samen met BBFreestyle.

Wij weten als geen ander de kernwaarden competitie en gezelligheid te verbinden. Een FIFA 20 toernooi als side-event? Losse stands om te gamen? Alles is mogelijk!

Voetbalevenement
Voetbalevenement

Skill games

Haal de ultieme beleving van de virtuele wereld naar real life. Wanneer u de Skill Games boekt krijgt u vijf verschillende skill oefeningen die bekend zijn van het spel FIFA. Deze Skill Games creëert direct herkenning bij de doelgroep 10 tot 18 jaar. De scores worden individueel bijgehouden en het is zelfs mogelijk om de deelnemers hun eigen Skill card mee te geven aan het eind van het event. Uiteraard zijn de Skill Games ook ideaal om in te zetten als side-event voor een familie- of opendag of toernooi.

Voetbalevenement

Boardingvelden

Voetbal boarding voor elk type voetbalevenement en ondergrond. Voor elke wens adviseren wij een ander type voetbal boarding. De afmetingen van het veld zijn geheel naar u wens in te vullen. Daarnaast hebt u nog keuze uit een hoge en een lage boarding.

Onze voetbal boarding velden zijn te gebuiken voor pannavoetbal, maar ook 2 vs 2 straatvoetbal of 5 vs 5 boaringvoetbal!

voetbalevenement