BBFreestyle voetbalentertainment

BBFreestyle is een (inter)nationaal voetbalentertainment bureau uit Groningen. Van grote merken tot plaatselijke voetbalverenigingen – wij nemen overal evenveel tijd voor, zodat u gegarandeerd een topevenement kunt verwachten.

Zo dragen we zorg voor marketingconcepten om de merkperceptie van uw organisatie te verbeteren, organiseren we gehele VoetbalFun evenementen voor uw voetbalvereniging of bewegen we mensen in uw gemeente op een plezierige en doeltreffende manier.

Wij geloven in de kracht van evenementen. Met onze ervaring uit meer dan 900 evenementen weten we standaard oplossingen zo in te richten, zodat het past bij uw organisatie.

Met een speciale mix van voetbalmaterialen, een team gemotiveerde en gespecialiseerde werknemers en ongeëvenaarde evenementenkennis regelen we alles. Van podiumshows tot complete concepten, wij grijpen alles met een grote passie en gedrevenheid aan.

Kies voor een freestyle voetbalshow door één van de beste straatvoetballers van Nederland. Of ga voor de uitdagende, opblaasbare voetbalattracties en boardingvelden; omhaalarena’s, snelheidsmeter, levend tafelvoetbal, gatenschieten, knikkervoetbal, pannavelden en meer..

Ook ons gloednieuwe product ‘The Footpool Trailer’ staat klaar om ingezet te worden, voor een potje Footpool.

Ons aanbod

Freestyle voetbalshow

Freestyle voetbalshows zijn het ideale middel om uw jubileum, open dag of afsluiting van het seizoen aan te vullen. De voetbalshow wordt standaard aangevuld met een korte freestyle clinic,  panna clinic of beat the pro. Onze Freestyle voetballers komen door heel Nederland om bij u de beste voetbalshows te geven.

Footpool huren

Footpool - Biljartvoetbal

Een levensgrote biljarttafel van 7,5m X4m, aan te kleden in uw stijl! Bij Footpool, ook wel biljartvoetbal genoemd, gaat het voornamelijk om de beleving en het plezier in het spel. Footpool is makkelijke te huren met de ‘The Footpool Trailer’. ‘The Footpool Trailer’ is uitermate geschikt ter promotie van uw merk en/of product of ter aanvulling van uw zakelijk evenement, familiedag of bedrijfsuitje.

Voetbalfun

Bent u op zoek naar een volledig georganiseerd evenement? Misschien is Voetbalfun dan wat voor jullie. Voetbalfun is het leukste evenement op gebied van voetbal en plezier. Met Voetbalfun boekt u een compleet voetbalcircuit of opblaasattracties in een vrije vorm. Met de tofste voetbalonderdelen in dezelfde kleurensamenstelling heb je een geweldig aanblik op uw locatie. Daarnaast is het een evenement waarin u geheel ontzorgt wordt in zowel de voorbereiding als de organisatie. Wel zo lekker!

Straatvoetbal on Tour

Straatvoetbal on tour

Bij straatvoetbal on tour krijgt u een volledige straatvoetbal invulling. Dit bestaat uit 2 boardingvelden met een straatvoetballer, te boeken vanaf twee uur. In deze twee uur speelt de straatvoetballer één tegen één pannavoetbal, geeft hij uitleg over straatvoetbal en verzorgt een clinic aan de deelnemers. De boardingvelden zijn volledig aan te passen in grootte. Zowel voor kleine als grootte groepen zijn er verschillende mogelijkheden.