Voetbalclinic

Voetbalclinic

BBFreestyle kan voor u een voetbalclinic organiseren. Hierbij worden de deelnemers bij de hand meegenomen door één van onze straatvoetballers. Tijdens één van onze voetbalclinics gaan de deelnemers technische vaardigheden en vette trucs oefenen. Iedereen krijgt de mogelijkheid om het onder de knie te krijgen. Een voetbalclinic is uitermate geschikt voor scholen, gemeenten en voetbalverenigingen.

 

Voetbalclinic: wat krijgt u?

Wanneer u kiest voor een voetbalclinic verzorgd door BBFreestyle krijgt u een goede begeleiding. Wij zoeken voor u de beste voetballer voor uw doel. Wilt u een echte panna clinic hebben of een freestyle clinic het maakt niet uit. Onze clinics bestaan uit groepen van maximaal 20 deelnemers. Met meer deelnemers adviseren wij om meerdere sessies te doen. Of u kunt meerdere voetballers huren. Per sessie kan de voetbalclinic tussen de 20 en 60 minuten duren. Voor een voetbalclinic kunt u het beste terecht bij BBFreestyle

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

In 15 seconden kunt u al een stap verder zijn om een voetbalclinic te boeken. Vandaag ontvangt u nog ons aanbod van de voetbalclinics.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Voetbalclinic

Meerdere voetballers inhuren

Tijdens clinics hebt u de keuze uit één of meerdere voetballers. Dit ligt aan het aantal deelnemers. Wanneer het deelnemers aantal hoger is dan 20 personen is het handig om meerdere voetballers in te huren.

 

Waarom BBFreestyle?

Ten eerste, heeft BBFreestyle ervaring gehaald uit meer dan 950 evenementen. Onze voetballers hebben een uitermate goede omgang met alle doelgroepen. Wij beschikken over Nederlands beste straatvoetballers. BBFreestyle heeft een breed aanbod. Wij beschikken over boardingvelden in elke gewenste maat. Deze veldjes zijn geschikt voor panna voetbal tot speedsoccer, maar ook voor voetbalclinics. Voor BBFreestyle is maatschappelijke betrokkenheid heel belangrijk. Als bedrijf zijn wij partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en ook Stichting Kids United. Voor een voetbalclinic bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Voetbalclinic boeken?

Mocht u nog vragen, waar u direct antwoord op zou willen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen. U kunt ons bereiken op +31 (0)50 210 4223. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen. Wij werken veel voor amateurverenigingen van groot tot klein. Maar ook voor bedrijven. Geïnteresseerd neem dan snel contact met ons op.

Voetbalclinic boeken

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er zijn al meer dan 950 klanten u voor geweest. Onze informatie is geheel vrijblijvend. Van ons krijgt u de juiste informatie. Dit kunt u vervolgens terugkoppelen. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?