Voetbalcircuit boeken
Voetbalclinic boeken

Voetbalcircuit boeken

Bij BBFreestyle kunt u terecht voor het boeken van een voetbalcircuit. Een voetbalcircuit bestaat uit verschillende onderdelen waar de deelnemers langsgaan. Dit kan allemaal voor u neergezet worden in de vorm die u wenst. Een voetbalcircuit bestaat uit opblaas attracties, allemaal in dezelfde stijl. Dit noemen wij VoetbalFun.

 

Voetbalcircuit: wat krijgt u?

Wanneer u kiest voor een voetbalcircuit van BBFreestyle krijgt u het volgende. Een voetbalcircuit bestaat uit verschillende voetbal opblaas attracties, waarbij elke attractie ingaat op iets anders. Wij nemen de organisatie over van u, hoe lekker is dat.

Vandaag nog vrijblijvend meer informatie?

Binnen 15 seconden kunt u een stap verder zijn met het boeken van een voetbalcircuit. Vandaag ontvangt u van ons nog ons aanbod.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Voetbalcircuit boeken

Waarom BBFreestyle

Ten eerste, heeft BBFreestyle ervaring gehaald opgedaan door meer dan 950 evenementen te organiseren. Onze straatvoetballers zijn de beste van Nederland. Ook hebben wij een breed aanbod, als voetbal entertainment bureau. Wij hebben onder andere voetbal opblaas attracties. Maar wij hebben ook boardingvelden en wij beschikken over nog veel meer. Maatschappelijke betrokkenheid is voor ons heel belangrijk. BBFreestyle daarom ook partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van een voetbalclinic bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Voetbalcircuit boeken?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons, vrijblijvend, telefonisch bereiken via +31 (0)50 210 4223. Maar u heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. 

Wanneer u ons voor 16:00 een mail stuurt, dan ontvangt u dezelfde dag nog een reactie. Twijfel niet en neem contact met ons op, telefonisch of via ons contactformulier.

Voetbalcircuit boeken

Vandaag nog vrijblijvend info?

950 klanten zijn u al voor geweest. Vraag dus gerust naar informatie bij ons. Het is geheel vrijblijvend. Van ons krijgt u de juiste informatie. Twijfel niet en neem contact met ons op, telefonisch of via het contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?