Voetbalboarding huren
Voetbalboarding huren

Voetbalboarding huren

Wij, als BBFreestyle, zijn een landelijk voetbal entertainment bureau, die ook voetbalboarding verhuurt. Bij ons kunt u terecht voor het inhuren van een voetbalboarding. Hierbij heeft u de keuze uit lage of hoge voetbalboardingen. U kunt er zelfs meerdere huren. Een voetbalboarding kan ook in combinatie met een voetbalclinc. Een voetbalboarding in huren is uitermate geschikt voor uw event. U kunt de voetbalboarding inhuren voor, bijvoorbeeld een opening of seizoensafsluiting.

 

Voetbalboarding inhuren: wat krijgt u?

Wanneer u bij BBFreestyle een voetbalboarding inhuurt krijgt u het volgende. U kiest zelf de boarding hoogte die het beste bij u past. Dit kunnen dus ook verschillende boardingvelden zijn. Daarnaast is het mogelijk om in combinatie met een veld een voetbalclinic in te huren. Deze clinics kunnen uit maximaal 20 personen bestaan. Wanneer u meer deelnemers heeft raden wij aan om meerdere voetballers in te huren. Geïnteresseerd, neem dan snel contact met ons op.

Vandaag vrijblijvend meer informatie?

Binnen 20 seconden kunt u een stap verder zijn om een voetbalboarding te huren. Vandaag ontvangt u nog ons aanbod over de inhuur van voetbalboardingen.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Voetbalboarding huren

Voetbalboarding in combinatie met voetbalclinic

Bij BBFreestyle kunt u in combinatie met het inhuren van voetbalboardingen, voetbalclinics boeken. Een voetbalclinic bestaat uit een freestyle voetballer die excelleert in een gebied naar wens. Deze voetballer geeft een show en leert de deelnemers trucjes aan. Geïnteresseerd neem dan snel contact met ons op.

Waarom BBFreestyle

Ervaring uit meer dan 950 events, is iets dat BBFreestyle heeft. Wij beschikken over voetballers die een geweldige omgang hebben met alle doelgroepen. Ons aanbod is breed. Wij hebben dus boardingvelden, maar ook opblaasbare voetbalattracties. Als laatste is maatschappelijke betrokkenheid voor ons heel belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het inhuren van een voetbalboarding bent u bij ons aan het juiste adres.

Voetbalboarding huren?

Neem vandaag nog, vrijblijvend, telefonisch contact met ons op via +31 (0)50 210 4223. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard kan dit ook via ons contactformulier. Wanneer u ons voor 16:00 een mailtje stuurt dan krijgt u dezelfde dag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen, voor meer informatie. 

Voetbal boarding huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Al meer dan 950 klanten zijn u voor geweest. De aanvraag van informatie is geheel vrijblijvend. U krijgt van ons de juiste informatie.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?