Voetbal Skill Games

Voetbal Skill Games

BBFreestyle is een landelijke voetbal entertainment bureau, met de meest herkenbare en innovatieve Voetbal Skill Games van heel Nederland. Dit aanbod is te combineren met bijvoorbeeld opblaasbare attracties of een ander aanbod. Bij ons huurt u heel gemakkelijk voetbal attracties. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de opening een freestyler voetballer in te huren, die de vetste trucs showt. Voor uw event selecteren wij de juiste voetballer. Voetbal Skill Games is de perfecte invulling voor de doelgroep van 12-15 jaar maar zeker ook geschikt voor jongere of oudere kinderen. Voor het huren van Voetbal Skill Games kunt u terecht bij BBFreestyle.

 

Voetbal Skill Games: Wat krijgt u?

Haal de ultieme beleving van de virtuele wereld naar uw event in real life. Wanneer u bij ons Voetbal Skill Games boekt krijgt u vijf verschillende oefeningen die bekend zijn en direct herkenning creëren bij de doelgroep tussen de 10-18 jaar. De scores worden op een innovatieve manier bijgehouden en het is zelfs mogelijk om de deelnemers hun eigen Skill card mee te geven aan het eind van het evenement.

 

Vijf verschillende Voetbal Skill Games onderdelen

Het bestaat uit de volgende onderdelen: ten eerste uiteraard Dribbel & finish, maar daarnaast ook, Target shooting, Freekick target, Time dribbel en als laatste Lob passing. Bij een standaard Voetbal Skill Game event wordt gewerkt met groepen deelnemers tot 15 personen per onderdeel. Een standaard Skill game event is dus geschikt voor max 75 deelnemers. Heeft u meer deelnemers? Dan is dat geen probleem, neem contact met ons op en we leggen verschillende mogelijkheden aan u voor.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Voetbal Skill Games is vanaf begin mei te boeken, hierdoor zult u momenteel weinig actieve foto’s tegenkomen op deze pagina.
Binnen 15 seconden bent u een stap verder om Voetbal Skill Games te boeken. U ontvang vandaag
nog ons aanbod.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Spreekt Voetbal Skill Games de jeugd aan?

Uit onderstaande video’s blijkt dat bekende merken zich graag verbinden aan de Voetbal Skill Games.
Deze video’s worden honderd duizenden keren bekeken op Youtube en andere sociale media. 

Skill Games boeken?

Mocht u vragen hebben dan kunt telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast kunt u ook  ons contactformulier in vullen.

Heeft u ons voor 16:00 uur een mail gestuurd. Dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Twijfel niet en vul ons contactformulier in.

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend, van ons krijgt u de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Waarom BBFreestyle

Ten eerste, heeft BBFreestyle ervaring gehaald uit meer dan 950 evenementen. BBFreestyle beschikt over de beste freestyle voetballers van Nederland en omstreken. Wij beschikken over een heel breed aanbod. Zo hebben we Voetbal Skill Games in dezelfde stijl. Maar ook hebben wij boardingvelden in elke maat die u maar wenst. Ook vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Daarom zijn wij partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van Voetbal Skill Games bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.