Voetbal opblaas attracties huren
Voetbal opblaas attracties huren

Voetbal opblaas attracties inhuren

Bij BBFreestyle bent u aan het juiste adres voor het huren van voetbal attracties. Wij zijn een landelijk voetbal entertainment bureau, met een aantal voetbal opblaas attracties. Dit kan dan ook in combinatie met Voetbalfun. De plezier beleving is hierbij het belangrijkste. Ook zou u dit in combinatie kunnen doen met een toffe freestyle voetbalshow. Wij selecteren voor u de beste opblaas attracties, volledig in dezelfde stijl. Voetbal opblaas attracties boekt u bij BBFreestyle.

 

Voetbal opblaas attracties inhuren: wat krijgt u?

BBFreestyle bied 12 verschillende voetbal opblaas attracties aan. U hebt hierbij bijvoorbeeld de keuze uit gatenschieten, een snelheidsmeter of levend tafelvoetbal. Wij hebben nog veel meer. Neem snel contact met ons op.

Daarnaast zou u ook, als aanvulling op de voetbal opblaas attracties, een freestyle voetballer in kunnen huren. Deze freestyle voetballer zou dan een show kunnen geven voor bijvoorbeeld de opening.

Vandaag nog vrijblijvend meer informatie?

In een paar seconden kunt u een stap verder zijn om voetbal opblaas attracties in te huren. Vandaag ontvangt u nog ons aanbod voor het huren van voetbal opblaas attracties. 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Opblaas pannaveld

Waarom BBFreestyle

BBFreestyle heeft ervaring uit meer dan 950 evenementen. Ook beschikken wij over verschillende voetballers die een geweldige omgang hebben met alle doelgroepen. Als voetbalbureau beschikken wij over een breed aanbod. Zo hebben wij 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl. Daarnaast is het ook mogelijk om boardingvelden bij ons in te huren. Als laatste vinden wij maatschappelijke betrokkenheid heel belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het inhuren van voetbal opblaas attracties bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Voetbal opblaas attracties huren?

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)50 210 4223. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wanneer u ons voor 16:00 een mailje stuurt, ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen.

Voetbal opblaas attracties huren

Vandaag nog vrijblijvend informatie?

Er zijn al 950 klanten voor u geweest. Informatie aanvragen is geheel vrijblijvend. Wij geven u de juiste informatie. Voetbal opblaas attracties huren doet u bij BBFreestyle.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?