Voetbalboarding huren

Bij BBFreestyle kunt u hoge en lage voetbalboarding huren. Voetbalboarding voor elk type evenement en ondergrond. Voor elke wens adviseren wij een ander type voetbalboarding. Onze voetbalboarding velden zijn te gebruiken voor pannavoetbal, een gewoon potje voetbal en paaltjesvoetbal! De afmetingen van het veld zijn geheel naar uw wens in te vullen. Dus wilt u lage voetbalboarding huren of hoge voetbalboarding huren, bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Voetbalboarding huren inclusief:

  • Aankleding & evt. muziek
  • Coördinatie & begeleiding
  • Transport en op- en afbouw

Lage voetbalboarding huren

Lage voetbalboarding huren
Voor uitdagende potjes pannavoetbal is dit de ideale oplossing. Met platen van 65 cm hoog zijn er verschillende veldjes te creëren. De grootte van het veld is geheel naar uw wens in te vullen. De pannaveldjes zijn inclusief 2 doelen.

Hoge voetbalboarding huren

Hoge voetbalboarding huren
Liever een gewone partij straatvoetbal spelen. Kies dan voor de hoge voetbalboarding. De boarding is 100 cm hoog en ook hier is de grootte van het veld geheel naar uw wens in te vullen. Daarnaast is er de keuze om zowel met als zonder doelen te spelen.

Kies je favoriete voetbalboarding

Geen keuze kunnen maken uit één van bovenstaande boardingvelden? Kijk dan eens (hieronder) bij welke klanten wij met een of meerdere boardingvelden zijn geweest.

Vindt u een case die bij u past, neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via:

 

                           050-210 4223
                           info@bbfreestyle.nl

Bekijk welke klanten u voorgingen