Voetbal boarding huren

Voetbal boarding huren doe je bij BBFreestyle. Bij ons kunt u hoge en lage voetbal boarding huren. Voetbal boarding voor elk type evenement en ondergrond. Voor elke wens adviseren wij een ander type voetbal boarding. Onze voetbal boarding velden zijn te gebruiken voor pannavoetbal, maar ook 2 vs 2 straatvoetbal of voor 5 tegen 5 boardingvoetbal! De afmetingen van het veld zijn geheel naar uw wens in te vullen. Dus wilt u lage voetbalboarding huren of hoge voetbal boarding huren, bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Klanten die u voorgingen bij het huren van voetbal boarding zijn o.a. Streetkings x Ronaldinho en Eredivisie voetbalfestival. Voor meer informatie over voetbal boarding huren kunt u hieronder ook eerst een selectie maken in de hoogte van de boarding.

Voetbal boarding huren inclusief:

    • (Volledige) Bestickering
    • Aankleding & evt. muziek
    • Coördinatie & begeleiding
    • Transport en op- en afbouw

Lage voetbal boarding huren

Voetbal boarding huren

Lage voetbalboarding huren
Voor uitdagende potjes pannavoetbal is dit de ideale oplossing. Met platen van 65 cm hoog zijn er verschillende veldjes te creëren. De grootte van het veld is geheel naar uw wens in te vullen. De pannaveldjes zijn inclusief 2 doelen.

Hoge voetbal boarding huren

Hoge voetbal boarding huren

Hoge voetbalboarding huren
Liever een gewone partij straatvoetbal spelen. Kies dan voor de hoge voetbalboarding. De boarding is 100 cm hoog en ook hier is de grootte van het veld geheel naar uw wens in te vullen. Daarnaast is er de keuze om zowel met als zonder doelen te spelen.

Kijk hoe tof!

Bekijk hoe tof onze hoge boarding eruit ziet als we hem volledig voor u bestickeren, hieronder een voorbeeld voor onze klant KLM.

Kies je favoriete voetbalboarding

Geen keuze kunnen maken uit één van bovenstaande boarding velden? Kijk dan eens (hieronder) bij welke klanten wij met een of meerdere boarding velden zijn geweest.

Vindt u een case die bij u past, neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier 

Bekijk welke klanten u voorgingen