Straatvoetbal on Tour

Straatvoetbal on Tour

Straatvoetbal on Tour bestaat uit twee boardingvelden met een straatvoetballer, te boeken vanaf twee uur. Een tijdsbestek waarin onze straatvoetballer één tegen één pannavoetbal speelt, een uitleg geeft over straatvoetbal en een clinic verzorgt. Voor het boeken van Straatvoetbal on Tour bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Optimale beleving:

  • De beste freestyle straatvoetballers van Nederland
  • Geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud
  • Uitdagende potjes pannavoetbal
  • Boardingveldjes in verschillende grootte

Extra te boeken:

  • Geluidsinstallatie
  • Extra voetballer
  • BBFreestyle beachflags
  • BBFreestyle voetbal € 19,50
Straatvoetbal on Tour

Straatvoetbal on Tour, een passende invulling – ook voor u!

Voor straatvoetbal bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres. Met Straatvoetbal on Tour krijgt u een volledige straatvoetbal invulling. De boardingvelden zijn geheel naar wens aan te passen in grootte. Zowel voor kleine als grote groepen zijn er verschillende mogelijkheden. 

 

Samen naar de beste oplossing

Mocht u interesse hebben in Straatvoetbal on Tour, dan horen wij dit graag van u. In overleg wordt bepaald welke vorm het best aansluit op het doel van uw evenement. Zo komen we al 11 jaar tot de beste oplossing voor elk evenement! 

In de aanloop naar uw evenement

Een evenement organiseren kan lastig zijn. Daarom nemen we u zo veel mogelijk uit handen! Na het ondertekenen van onze offerte vragen we eenmalig meer informatie over uw evenement. Vanaf daar hoeft u niets meer te doen – zodat u zorg kunt dragen voor de rest van uw evenement! 

 

Op de dag zelf

Ter opening van het evenement zetten wij één van onze top freestyle straatvoetballers in. Een belevenis voor u en uw deelnemers! Trucs die u normaal alleen op internet en tv ziet worden nu op uw locatie aanschouwt. Daarna kunnen de deelnemers zelf werken aan hun straatvoetbal skilss.

 

Straatvoetbal on Tour boeken? Neem dan snel contact met ons op!

Bij BBFreestyle bent u aan het juiste adres voor het boeken van Straatvoetbal on Tour. Wacht geen seconde langer en neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Straatvoetbal on Tour
Straatvoetbal on Tour
Straatvoetbal on Tour
Straatvoetbal on Tour

Vandaag nog meer informatie? Neem dan snel contact met ons op!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het boeken van Straatvoetbal on Tour. Wacht geen seconde langer en neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Bekijk welke klanten u voorgingen