FIFA Playstation toernooi

Straatvoetbal & Interactieve programma's

BBFreestyle activeert de voetbalbeleving op een actieve manier met straatvoetbal maar ook op een passieve manier. Zowel in de breedtesport voetbal als in het bedrijfsleven en bij overige (gemeentelijke) instanties organiseren we evenementen voor jong en oud.

Straatvoetbal

Zelf actief meedoen en zorgen dat je alle trucs onder de knie krijgt in onze:

  • Freestyle clinics
  • Panna workshops

Interactieve programma's

Laten zien dat je de beste bent tijdens:

  • Scheidsrechtersquiz
  • FIFA 19 toernooi

Kies uw interactieve voetbalprogramma

Workshops & clinics

De vetste trucs leren?
Onze straatvoetbal artiesten showen niet alleen maar delen ook nog eens de beste trucs met jou! We leggen het uit, doen het voor en als het moet dan nog een keer. Krijg uitleg over de basis van straatvoetbal!

FIFA 19 toernooi

FIFA 19 toernooi
Tot 16 schermen en playstations, dat betekend een kantine vol emotie, strijd en spanning. Wij zorgen voor de rust, begeleiding en overzicht. Lijkt ons een prima combi!

Scheidsrechters quiz

Scheidsrechters quiz
Laat jij een rode of gele kaart zien? Hoeveel weet jij eigenlijk van de spelregels en hoe zou jij reageren als je scheidsrechter was? Een scheidsrechters quiz geeft jou en je collega’s, teamgenoten of vrienden antwoord. 

Kies uw interactieve voetbalprogramma

Geen keuze kunnen maken uit één van bovenstaande interactieve programma’s? Kijk dan eens (hieronder) bij welke klanten wij een of meerdere actieve en passieve invullingen hebben verzorgd.

Vindt u een case en of een programma die past bij uw wensen neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via:

 

                           050-210 4223
                           info@bbfreestyle.nl

Bekijk welke klanten u voorgingen