Speedsoccer boarding huren
Speedsoccer boarding huren

Speedsoccer boarding

Bij BBFreestyle heeft u de mogelijkheid om een speedsoccer boarding te huren. Ons bureau BBFreestyle is gespecialiseerd in voetbal entertainment. Bij ons kunt u ook een speedsoccer boarding huren. Speedsoccer boardingen worden gebruikt voor een veld waarbij de bal bijna niet uit kan gaan. Het is dus eigenlijk een snellere vorm van voetbal. Een speedsoccer boarding kan gebruikt worden voor een wedstrijd of een opening. Dit kan ook in combinatie met het inhuren van een freestyle voetballer voor een show of clinic.

 

Speedsoccer boarding: wat krijgt u?

Wanneer u kiest voor het inhuren van een speedsoccer boarding krijgt u het volgende. Wij leveren een boardingveld geheel naar uw wens. De grootte van het veld ligt volledig bij u. U krijgt dus een veld, waarbij er een volledige boarding om heen zit. Hierdoor wordt het spel een stuk sneller. Wanneer u een speedsoccer boarding wilt inhuren kunt u terecht bij BBFreestyle.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

U kunt binnen 15 seconden een stap verder zijn om een speedsoccer boarding in te huren. Vandaag ontvangt u van ons nog het aanbod voor het inhuren van een speedsoccer boarding.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Speedsoccer boarding huren

Meerdere speedsoccer boardingen inhuren

U kunt meerdere bij ons ook meerdere speedsoccer boardingen inhuren. Het is dus mogelijk om meerdere speedsoccer velden te creëren.

 

Waarom BBFreestyle

BBreestyle haalt ervaring vanuit meer dan 950 events. Onze voetballers hebben een geweldige omgang met alle doelgroepen. Ons voetbal entertainment bureau beschikt over een breed aanbod. Van opblaasbare voetbalattracties tot aan boardingvelden. Maatschappelijke betrokkenheid is voor ons heel belangrijk. Wij zijn daarom ook partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een speedsoccer boarding huren doet u bij BBFreestyle.

Speedsoccer boarding inhuren?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)50 210 4223. U heeft ook de mogelijkheid om ons contact formulier in te vullen.

Voor 16:00 een mailtje betekent dat u vandaag nog van ons een reactie ontvangt. U hoeft niet te twijfelen om ons contactformulier in te vullen. 

Speedsoccer boarding huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

950 klanten zijn u al voor geweest. Wanneer u informatie aanvraagt is dit geheel vrijblijvend. Van ons krijgt u de juiste informatie. Twijfel niet en neem contact met ons op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?