FIFA SKill Games

Skill Games

Onlangs lanceerde BBFreestyle de meest herkenbare en innovatieve Skill Games van Nederland. Inmiddels zijn er in korte tijd na de introductie al vele kinderen geweest die hun skills hebben kunnen oefenen. De Skill Games is de perfecte invulling voor de doelgroep van 10-18 jaar maar zeker ook geschikt voor jongere of oudere kinderen. Voor het huren van Skill Games kunt u terecht bij BBFreestyle.

 

Skill Games: Wat krijgt u?

Haal de ultieme beleving van de virtuele wereld naar real life. Wanneer u bij ons Skill Games boekt krijgt u vijf verschillende Skill oefeningen die bekend zijn en direct herkenning creëren bij de doelgroep tussen de 10-18 jaar. De scores van deelnemers worden individueel bijgehouden en het is zelfs mogelijk om de deelnemers hun eigen Skill card mee te geven aan het eind van het event.

 

Vijf verschillende skill games onderdelen

De verschillende oefeningen zijn: Ten eerste uiteraard Dribbel Finish, maar daarnaast ook, Target shooting, Freekick, Time dribbel en als laatste Lob passing. Bij een standaard Skill Game event wordt gewerkt met groepen deelnemers tot 15 personen per onderdeel. Een standaard Skill game event is dus geschikt voor 75 deelnemers. Heeft u meer deelnemers? Geen probleem, neem contact met ons op en we leggen verschillende mogelijkheden aan u voor. Uiteraard zijn de Skill Games ook ideaal om in te zetten als side-event voor een familie- of opendag of toernooi.

Skill Games boeken?

Mocht u vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet en vul ons contactformulier in.

FIFA Skill Games
Voetbal Skill Games

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 1.000 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

FIFA Skill Games
FIFA Skill Games

Waarom BBFreestyle

Ten eerste, heeft BBFreestyle ervaring uit meer dan 1.000 evenementen. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland en omstreken. Wij beschikken over een breed aanbod. Maar ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van Skill Games bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Skill Games is vanaf komend weekend te boeken, hierdoor zult u momenteel weinig actieve foto’s tegenkomen op deze pagina.
Binnen 15 seconden bent u een stap verder om Skill Games te huren. U ontvang vandaag, vrijblijvend, nog ons aanbod.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?