Skill Games

Skill Games

BBFreestyle is een landelijke voetbal entertainment bureau, met een aantal voetbal attracties, waaronder opblaasbare attracties en nog veel meer. Bij ons huurt u eenvoudig voetbal attracties. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de openinig een freestyler in te huren. Wij selecteren voor u de juiste voetballer. De Skill Games zijn een perfecte aanvulling van uw voetbalevenement. Voor het huren van Skill Games kunt u terecht bij BBFreestyle.

 

Skill Games: wat krijgt u?

Wanneer u bij ons Skill Games boekt krijgt u de keuze uit 5 verschillende oefeningen. Het is een hele leuke manier om punten als schieten, passen en dribbelen te trainen.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om Skill Games te huren. U ontvang vandaag, vrijblijvend, nog ons aanbod.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Waarom BBFreestyle

Ten eerste, heeft BBFreestyle ervaring uit meer dan 950 evenementen. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland en omstreken. Wij beschikken over een breed aanbod. Zo hebben we Skill Games in dezelfde stijl. Maar ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van Skill Games bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Skill Games boeken?

Mocht u vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet en vul ons contactformulier in.

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?