Skill Games

Skill Games

BBFreestyle is een landelijke voetbal entertainment bureau, met de meest herkenbare en innovatieve Skill Games van Nederland. Combineer dit aanbod met bijvoorbeeld opblaasbare attracties of een ander aanbod. Bij ons huurt u eenvoudig voetbal attracties. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de opening een freestyler in te huren. Wij selecteren voor u de juiste voetballer. De Skill Games is de perfecte invulling voor de doelgroep van 12-15 jaar maar zeker ook geschikt voor jongere of oudere kinderen. Voor het huren van Skill Games kunt u terecht bij BBFreestyle.

 

Skill Games: Wat krijgt u?

Haal de ultieme beleving van de virtuele wereld naar real life. Wanneer u bij ons Skill Games boekt krijgt u vijf verschillende Skill oefeningen die bekend zijn en direct herkenning creëren bij de doelgroep tussen de 10-18 jaar. De scores worden op een innovatieve wijze bijgehouden en het is zelfs mogelijk om de deelnemers hun eigen Skill card mee te geven aan het eind van het event.

 

Vijf verschillende skill games onderdelen

De verschillende oefeningen zijn: Ten eerste uiteraard Dribbel & finish, maar daarnaast ook, Target shooting, Freekick target, Time dribbel en als laatste Lob passing. Bij een standaard Skill game event wordt gewerkt met groepen deelnemers tot 15 personen per onderdeel. Een standaard Skill game event is dus geschikt voor 75 deelnemers. Heeft u meer deelnemers? Geen probleem, neem contact met ons op en we leggen verschillende mogelijkheden aan u voor.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Skill Games is vanaf begin mei te boeken, hierdoor zult u momenteel weinig actieve foto’s tegenkomen op deze pagina.
Binnen 15 seconden bent u een stap verder om Skill Games te huren. U ontvang vandaag, vrijblijvend, nog ons aanbod.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

[recaptcha]

Spreekt Skill Games de jeugd aan?

Uit onderstaande video’s blijkt dat bekende merken zich graag verbinden aan de Skill Games.
Deze video’s worden honderd duizenden keren bekeken op Youtube en andere social media accounts. 

Skill Games boeken?

Mocht u vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet en vul ons contactformulier in.

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

[recaptcha]

Waarom BBFreestyle

Ten eerste, heeft BBFreestyle ervaring uit meer dan 950 evenementen. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland en omstreken. Wij beschikken over een breed aanbod. Zo hebben we Skill Games in dezelfde stijl. Maar ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van Skill Games bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.