Seizoensafsluiting jeugd
BBenGJVenHuntahhhKlein

Seizoensafsluiting jeugd boeken

BBFreestyle is een landelijke voetbal entertainment bureau, die ook een seizoensafsluiting kunnen aanbieden. Bij ons boekt u eenvoudig een seizoensafsluiting. Hierbij heeft u de keuze uit een breed aanbod, van voetbalclinic tot ‘VoetbalFun‘ voor de vetste afsluiting. Ook kunt u bij ons terecht voor een te gekke freestyle show. Bij BBFreestyle bent u aan het juiste adres voor het boeken van een seizoensafsluiting!

 

Seizoensafsluiting: wat krijgt u?

Wanneer u een seizoensafsluiting boekt bij BBFreestyle, dan krijgt u een te gek en compleet verzorgd evenement. De keuze voor de invulling ligt bij u, maar wij kunnen u verzekeren dat het te gek wordt.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om een seizoensafsluiting te boeken. U ontvang vandaag nog ons aanbod voor een seizoensafsluiting.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Seizoensafsluiting

Freestyle voetballer inhuren?

Voor uw seizoensafsluiting kunt u ook één of meerdere freestyle voetballers inhuren. Zo is het mogelijk dat er een vette show georganiseerd wordt.

 

Waarom BBFreestyle

Ten eerste, heeft BBFreestyle ervaring opgedaan uit meer dan 950 events. Onze voetballers hebben een geweldige omgang met alle doelgroepen. Wij beschikken over de beste freestyle- en straatvoetballers van Nederland. Ook beschikken wij ook over een breed aanbod.  Zo hebben wij voetbal opblaas attracties, in dezelfde stijl, maar ook boardingvelden in elke gewenste maat. Maatschappelijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk. Zo zijn wij partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van een seizoensafsluiting jeugd, bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Seizoensafsluiting boeken?

Heeft u nog vragen, die u direct beantwoord wilt hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen met ons via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. 

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mailtje, dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Twijfel niet en vul ons contactformulier in. 

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er zijn u al meer dan 950 klanten voor geweest. Wanneer u informatie aanvraagt is dit geheel vrijblijvend. Wij voorzien u van de juiste informatie.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?