Seizoensafsluiting jeugd
BBenGJVenHuntahhhKlein

Seizoensafsluiting jeugd boeken

Bij BBFreestyle boekt u eenvouding een hele toffe seizoensafsluiting voor de jeugd. Hierbij heeft u de keuze uit een heel breed aanbod, van voetbalclinic tot ‘VoetbalFun‘ voor de vetste afsluiting voor de jeugd. Ook kunt u bij ons terecht voor een te gekke freestyle show. Bij BBFreestyle bent u aan het juiste adres voor het boeken van een seizoensafsluiting jeugd!

 

Seizoensafsluiting jeugd: wat krijgt u?

Wanneer u een seizoensafsluiting jeugd boekt bij BBFreestyle, dan krijgt u een te gek en compleet verzorgd evenement. De keuze voor de invulling ligt bij u, maar wij kunnen u verzekeren dat het te gek wordt.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om een seizoensafsluiting jeugd te boeken. U ontvang vandaag nog ons aanbod voor een seizoensafsluiting jeugd.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Seizoensafsluiting

Freestyle voetballer inhuren?

Voor uw seizoensafsluiting kunt u ook één of meerdere straat voetballers inhuren. Deze freestylers kunnen panna spelen of een freestyle show neerzetten.

 

Waarom BBFreestyle

BBFreestyle is een voetbalentertainment die ervaring heeft vanuit meer dan 950 mails. Wij beschikken over voetballers die een geweldige omgang hebben met alle doelgroepen. Onze voetballers zijn de beste freestyle- en straatvoetballers van Nederland. Ons aanbod is heel breed. Zo hebben wij voetbal opblaas attracties, in dezelfde stijl, maar ook boardingvelden in elke gewenste maat. Daarnaast is maatschappelijke betrokkenheid voor ons erg belangrijk. Zo zijn wij partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van een seizoensafsluiting jeugd, bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Seizoensafsluiting jeugd boeken?

Heeft u nog vragen, die u direct beantwoord wilt hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. 

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mailtje, dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Twijfel niet en vul ons contactformulier in. 

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er zijn u al meer dan 950 klanten voor geweest. Wanneer u informatie aanvraagt is dit geheel vrijblijvend. Wij voorzien u van de juiste informatie.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?