Seizoensafsluiting jeugd
BBenGJVenHuntahhhKlein

Seizoensafsluiting jeugd boeken

Bij BBFreestyle kunt u terecht voor het boeken van een seizoensafsluiting clinic. Wij zijn een landelijk voetbalentertainment bureau, die beschikt over een heel groot aanbod. Voor een clinic kunt u kiezen voor een straat of freestyle voetbal clinic. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het boeken van een seizoensafsluiting clinic!

 

Seizoensafsluiting clinic: wat krijgt u?

Wanneer u een seizoensafsluiting clinic boekt bij BBFreestyle, dan krijgt u een te gek en compleet verzorgde clinic. Daarbij heeft u de keuze uit een straat of freestyle voetbal clinic.

Wilt u vandaag nog meer informatie?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om een seizoensafsluiting clinic te boeken. U ontvang vandaag nog ons aanbod voor een seizoensafsluiting clinic.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Seizoensafsluiting

Waarom BBFreestyle

BBFreestyle is een landelijk voetbalentertainment bureau dat ervaring opgedaan heeft uit meer dan 950 events. Daarnaast beschikken wij over de beste freestyle en straat voetballers van Nederland. Maar wij hebben ook een breed aanbod. Zo kunt u bij ons voetbal opblaas attracties huren, in dezelfde stijl, maar ook boardingvelden in elke gewenste maat. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij er belangrijk. Daarom zijn wij partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van een seizoensafsluiting clinic, bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Seizoensafsluiting clinic boeken?

Mocht u nog vragen hebben, die u direct beantwoord wil hebben, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen met ons via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast kunt u ook  ons contactformulier in vullen. De keuze ligt bij u, maar de beller is sneller. 

Stuurt u ons nog voor 16:00 uur een mailt, dan kunt u vandaag nog een reactie verwachten. Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Wanneer u bij ons informatie aanvraagt is dit geheel vrijblijvend. Er zijn u al meer dan 950 klanten voor geweest. Wij voorzien u van de juiste informatie, met betrekking tot uw wens.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?