Real life Skill Games

Real life Skill Games

BBFreestyle is een landelijke voetbal entertainment bureau, met de meest herkenbare en innovatieve Real life Skill Games van Nederland. Combineer dit aanbod met bijvoorbeeld opblaasbare attracties of een ander aanbod, bijvoorbeeld een boardingveld. Bij ons huurt u eenvoudig en gemakkelijk voetbal attracties. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de opening van uw evenement een freestyler in te huren. Real life Skill Games is de perfecte invulling voor de doelgroep van 12-15 jaar, maar het is zeker ook geschikt voor jongere of oudere kinderen. Voor het huren van Real life Skill Games kunt u terecht bij BBFreestyle.

 

Real life Skill Games: Wat krijgt u?

Haal de ultieme beleving van de virtuele wereld naar real life. Wanneer u bij ons Real life Skill Games boekt, krijgt u vijf verschillende Skill oefeningen die bekend zijn en direct herkenning creëren bij de doelgroep tussen de 10-18 jaar. De scores worden op een innovatie manier bijgehouden. Ook is het zelfs mogelijk om de deelnemers hun eigen Skill card mee te geven aan het einde van het event.

 

Vijf verschillende Real life Skill Games onderdelen

Voor de Real life Skill Games hebben wij vijf verschillende onderdelen. Ten eerste uiteraard Dribbel & finish, maar daarnaast ook, Target shooting, Freekick target, Time dribbel en als laatste Lob passing. Bij een standaard Real life Skill Games event wordt gewerkt met groepen deelnemers tot 15 personen per onderdeel. Een standaard Real life Skill Games event is dus geschikt voor 75 deelnemers. Heeft u meer deelnemers? Dan is dat helemaal geen probleem, neem contact met ons op en we leggen verschillende mogelijkheden aan u voor.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Real life Skill Games is vanaf begin mei te boeken, hierdoor zult u momenteel weinig actieve foto’s tegenkomen op deze pagina.
Binnen 10 seconden bent u een stap verder om Real life Skill Games te boeken. U ontvang vandaag nog, geheel vrijblijvend, ons aanbod.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Spreekt Skill Games de jeugd aan?

Uit onderstaande video’s blijkt dat bekende merken zich graag verbinden aan de Real lfie Skill Games.
Deze video’s worden honderd duizenden keren bekeken op Youtube en andere sociale media.

Skill Games boeken?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen, dit duurt nog geen 15 seconden.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet en vul ons contactformulier in.

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er zijn u al meer dan 950 klanten voor geweest. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Waarom BBFreestyle

Allereerst, heeft BBFreestyle ervaring uit meer dan 950 evenementen. BBFreestyle beschikt over de beste straat- en freestyle voetballers van Nederland en omstreken. Wij beschikken over een erg breed aanbod. Zo hebben we Real life Skill Games in dezelfde stijl. Maar ook hebben we boardingvelden in elke gewenst formaat. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het boeken van Real life Skill Games bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.