Johan Cruijff University Groningen

 

 

Vraagstuk

Op 24 september werd de Johan Cruyff University op de Hanzehogeschool te Groningen geopend. De Johan Cruyff University biedt een sportgerelateerde HBO-Commerciële Economie opleiding aan. Met deze opleiding kunnen topsporters sport en studie goed combineren. Voor de opening vroeg de Hanzehogeschool welke mogelijkheden er bij BBFreestyle lagen om iets in dit programma te kunnen betekenen!


Oplossingen

Freestyle straatvoetballers Tom Vegter en Bjorn Boes begeleidden de 250 genodigden al voetballend van de parkeerplaats naar de locatie. De voetballers van BBFreestyle waren niet de enigen die hun voetbaltrucs lieten zien, ook ‘El Salvador’ zelf was aanwezig om te laten zien dat hij het na al die jaren nog steeds kon. Eenmaal binnen gaven onze freestyle straatvoetballers een freestyle voetbalshow op het podium, waarmee deze specifieke sportopleiding officieel geopend was!

 


Joukje Breitsma
Joukje Breitsma
Communicatieadviseur en eventmanager Hanzehogeschool Groningen

Bjorn zorgde samen met Tom voor nét dat extra voetbaltintje tijdens de opening van de Johan Cruyff University Groningen. Zelfs Johan Cruijff trapte een balletje mee. Gewaagd, uniek en met recht een aanvulling op het programma. Complimenten!