Global Knowledge

Vraagstuk

Global Knowledge is de beste It- en Business Opleider van Nederland in 2016. Op verschillende beurzen, zowel in Den Haag als in Antwerpen, zocht de onderneming een voetbalinvulling voor bij de stand. Het doel was om een brug te leggen naar het leren van skills, wat uitstekend ingevuld kon worden met de skills van onze freestyle voetballers.


Oplossingen

Zowel Hassan Isik, als Randy Koetsier zijn deze week actief op 2 meerdaagse evenementen. Ze fungeren als entertainers bij de stands van Global Knowledge op verschillende beursdagen. Hasan is van 5 t/m 7 maart voor Global Knowledge in Antwerpen. Randy staat donderdag en vrijdag op de beurs in Den Haag. Global Knowledge maakt hiermee een link tussen de aan te leren “skills” van potentiële cursisten en beide straatvoetballers.


Dick Goettsch
Business Development Manager

Het enthousiasme waarmee de freestyle voetballers hun kunsten toonden trok veel bezoekers naar onze stand. Mede dankzij de goede samenwerking tussen de voetballers en de stand bemanning van Global Knowledge kunnen we terugkijken op zeer succesvol verlopen evenementen met veel contactmomenten die zullen  leiden tot nieuwe verkoopmogelijkheden.