Germanicus

Vraagstuk

Op vrijdag 15 augustus 2014 werd er op Sportpark ‘De Pampert’ een speciaal voetbalevenement georganiseerd. De reden hiervoor was een kennismaking tussen de jeugdspelers van CVV Germanicus en CSVC. Deze Coevordense clubs voegden namelijk vanaf dat voetbalseizoen de jeugdspelers samen. Een mooi detail is dat Bjorn Boes, eigenaar en freestyler van BBFreestyle bij beide clubs heeft gespeeld. Aan BBFreestyle vandaar de taak om met een voetbalevenement de jeugdspelers dichter bij elkaar te brengen.


Oplossingen

Leon Terpstra en Bjorn Boes waren vrijdag 15 augustus 2014 de gehele dag aanwezig om eerst voor de F- en E-pupillen en later ook de D-, C-, B- en A-jeugd een invulling te verzorgen. Naast de voetbalclinics en freestyle show was BBFreestyle aanwezig met het welbekende ‘Voetbalfun’. De jeugd kon zich vermaken in een groot voetbalveld, pannakooi, omhaalarena, levend tafelvoetbal, knikkervoetbal en met de snelheidsmeter.


Maaike Tromp
Maaike Tromp
Jeugdactiviteitencommissie

Als jeugdactiviteiten commissie waren we het al snel eens dat we voor dit evenement BBFreestyle moesten benaderen. Bjorn heeft bij beide voetbalverengingen gevoetbald en draagt nog steeds een warm hard toe aan beide clubs. Dat was ook gelijk te merken toen ik telefonisch contact met BBFreestyle opnam. We werden gelijk goed geholpen en er werden verschillende mogelijkheden voorgesteld.  Het was voor ons heel fijn om uit zoveel verschillende mogelijkheden te kiezen. Bjorn en zijn team maakte voor ons verschillende draaiboeken. Het zag er overzichtelijk en netjes uit, alles was goed uitgeschreven, zodat er geen uitleg meer nodig was. Bjorn zelf heeft nog een vergadering van ons bijgewoond om alles nog beter te laten verlopen. We waren goed voorbereid en konden de dag goed beginnen. De verschillende blaasobjecten stonden met behulp van veel vrijwilligers en de sturing van BBFreestyle snel op hun plek. BBFreestyle begon met een super gave Freestyle show. De kinderen vonden het geweldig, maar de volwassenen ook. Voor een evenement groot of klein ben je bij BBFreestyle aan het juiste adres. Een bedrijf waar je echt op kan rekenen, met ervaren en vriendelijk personeel.