Glope Events

Vraagstuk

Voor een groot olieconcern uit Saudi Arabië organiseerde Glope events uit Scheveningen een familiedag. Glope zocht voetbalentertainment voor de opening van de dag, gezamenlijk met een percussieband. Aansluitend zou een voetbalclinic verzorgd worden voor de kinderen. Na het eerste telefonische contact bleek al snel dat we meer konden betekenen voor de familiedag en het verstuurde voorstel werd al snel geaccepteerd!


Oplossingen

Met een deelnemersaantal van 320 vrouwen, mannen, jongens en meisjes werd dit, ook dankzij het weer, een geslaagd evenement. In goed overleg met Glope Events werd er een harde, stevige podiumvloer geregeld dat diende als basis voor onze boardingvelden. Naast onze boarding werden er diverse opblaas voetbalattracties ingezet, zodat er voor iedereen wat wils was. Verder was er via andere partijen de mogelijkheid om pijl en boog te schieten en bubblevoetbal te spelen.


Peter Braam
Event Manager

De clinic is zeer professioneel verzorgd door BBFreestyle. Zowel over de communicatie tijdens het voortraject als de uitvoering op de dag zelf zijn wij erg tevreden. De voetbal show en clinic vielen erg in de smaak bij de deelnemers. BBFreestyle wist hun clinic feilloos af te stemmen op de deelnemers. Een gevarieerde internationale groep met leeftijden van jong tot oud. We zouden BBFreestyle zeker nog een keer inhuren en aanraden aan anderen