ACV Assen

Vraagstuk

Zaterdag 12 april 2014 vierde de Asser Christelijke Voetbalvereniging zijn 75-jarige jubileum. Voor zo’n 400 jeugdleden en alle andere aanwezigen moest een groot feest georganiseerd worden, en oud Assenaar Bjorn Boes mocht hier natuurlijk niet bij ontbreken! Voor een invulling van 10:00 tot 14:00 werd vermaakt gezocht voor alle jeugdleden, om half drie werd een wedstrijd gespeeld tussen huidige eerste elftal spelers en oudgedienden van de club uit Assen.


Oplossingen

Voor de ruim 400 jeugdleden, van de Mini’s tot aan de B-junioren, heeft BBFreestyle er een spetterend programma samengesteld. Door een heel parcours langs te gaan werd de jeugd vermaakt. Het parcours bestond uit knikkervoetbal, de snelheidsmeter, een omhaalarena en het 3-in-1 pannaveld. Op een groot 4 x 4 veld konden de jeugdleden de straatvoetballers uitdagen voor een potje pannavoetbal. De straatvoetballers Hasan Isik, Hamza Azarkan en Bjorn Boes gaven daarnaast meerdere clinics en voetbalshows.


Niels Vanderveen
Niels Vanderveen
Lid jubileumcommissie

“Wij zijn voor het jubileum van Acv terecht gekomen bij BBFreestyle, zij hebben ons het hele traject op de hoogte gehouden van de voortgang, en toen de dag daar was heeft de jeugd van onze vereniging een te gekke dag gehad”