Poolball huren
Poolvoetbal

Poolvoetbal huren

Poolvoetbal, het wordt ook wel Footpool genoemd, is een levensgrote biljarttafel van 7,5m X 4m. Bij Poolvoetbal, staat beleving en plezier op 1. U kunt Poolvoeltbal eenvoudig huren met ‘The Footpool Trailer’. Daarnaast kan het, naar wens, volledig in uw stijl. Het is geschikt als aanvulling van uw evenement, maar het is ook uitermate geschikt als promotie van uw merk of product. Het kan snel en simpel overal opgebouwd worden. Voor het huren van Poolvoetbal, bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

 

 

Poolvoetbal huren: wat krijgt u?

Wanneer u kiest voor het huren van Poolvoetbal bij BBFreestyle krijgt u het volgende. Ten eerste krijgt u ‘The Footpool Trailer’, deze kan volledig naar uw wens aangekleed worden. Daarnaast kan ‘The Footpool Trailer’ opgezet worden in ongeveer 40 minuten. Het is overal te spelen, op elk ondergrond. Het is geschikt voor alle leeftijden. Poolvoetbal boekt u bij BBFreestyle.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om Poolvoetbal in te huren. Als u contact met ons opneemt krijgt u vandaag nog ons aanbod.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Poolball huren

Waarom BBFreestyle

BBFreestyle heeft ervaring gehaald uit meer dan 950 events. Ook hebben wij voetballers, wij beschikken over de beste straatvoetballers van Nederland en omstreken. Deze voetballers zijn geselecteerd voor hun geweldige omgang met alle doelgroepen. Ons bureau beschikt over een breed aanbod. Zo hebben wij veel voetbal opblaas attracties, in dezelfde stijl. Maar wij hebben ook boardingvelden in elke gewenste maat. Als laatste vinden wij maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het huren van Poolvoetbal bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Poolvoetbal huren?

Wanneer u nog vragen heeft die direct beantwoord moeten worden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)50 210 4223. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook heeft u de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Neem gewoon contact met ons op. Heeft u ons voor 16:00 een mailtje gestuurd, dan ontvangt u vandaag nog een reactie.

Biljartvoetbal

Vandaag nog vrijblijvend info?

Bij ons kunt u heel gemakkelijk informatie aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. Wij voorzien u van de, voor u, juiste informatie. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?