Pannavoetbal

Pannavoetbal huren

BBFreestyle is een voetbal entertainment bureau, voor al uw voetbal events. Ook zijn er via ons freestyle voetballers te huur. Hieronder bevinden zich ook panna specialisten. Bij ons kunt u pannavoetbal boeken. Dit kan ook in combinatie met één of meerdere van onze panna specialisten. Pannavoetbal wordt gespeeld op een veldje met twee doeltjes en een boarding. Dit kunt u allemaal bij ons huren. Wij kijken naar de best passende panna specialist voor uw evenement. Het pannavoetbal is in te huren voor elk soort evenement, van groot tot klein. Dit zou dus ook kunnen voor branding van uw bedrijf, maar ook als afsluiter van het seizoen.

 

Boeken van Pannavoetbal: wat krijgt u?

Wanneer u bij ons pannavoetbal boekt krijgt u het volgende. Het bestaat uit een boardingveld en naar wens een panna specialist. Deze panna specialist gaat één tegen één pannavoetbal spelen, een uitleg geven over straatvoetbal en verzorgt een clinic. Het is geschikt voor jong en oud. Durft u de uitdaging aan.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om pannavoetbal te boeken. U ontvang vandaag nog ons aanbod over het boeken van pannavoetbal.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Pannaveld boardingveld

Waarom BBFreestyle

Allereerst, heeft BBFreestyle ervaring uit meer dan 950 events. Daarnaast hebben onze voetballers een geweldige omgang met alle doelgroepen. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland. Ons voetbalbureau beschikt over een breed aanbod. Zo hebben we 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl. Ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat. Geschikt voor pannavoetbal tot 5vs5 speedsoccer. Als laatste maar niet onbelangrijk hebben we een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn we partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een freestyle voetballer inhuren, hiervoor bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Pannavoetbal boeken?

Mocht u vragen hebben neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen.

Pannakooi huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?