Pannavoetbal

Pannavoetbal boeken

BBFreestyle is een voetbal entertainment bureau, voor al uw voetbal events. Ook zijn er via ons freestyle voetballers te huur. Hieronder bevinden zich ook panna specialisten. Bij ons kunt u pannavoetbal boeken. Dit kan ook in combinatie met één of meerdere van onze panna specialisten. Pannavoetbal wordt gespeeld op een veldje met twee doeltjes en een boarding. Dit kunt u allemaal bij ons huren. Wij kijken naar de best passende panna specialist voor uw event. Het pannavoetbal is in te huren voor elk soort event. Dit zou dus ook kunnen voor branding van uw bedrijf, maar ook als afsluiter van het seizoen.

 

Pannavoetbal boeken: wat krijgt u?

Wanneer u bij ons pannavoetbal huurt krijgt u het volgende. Het pannavoetbal bestaat uit een boardingveld en naar wens een panna specialist. Deze panna specialist gaat één tegen één pannavoetbal spelen, een uitleg geven over straatvoetbal en verzorgt een clinic. Het is geschikt voor jong en oud. Durft u de uitdaging aan.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om pannavoetbal in te huren. U ontvang vandaag nog ons aanbod. U kunt Pannavoetbal boeken bij BBFreestyle.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Pannaveld boardingveld

Waarom BBFreestyle

Allereerst, heeft BBFreestyle ervaring uit meer dan 950 events. Daarnaast hebben onze voetballers een geweldige omgang met alle doelgroepen. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland. Ons voetbalbureau beschikt over een breed aanbod. Zo hebben we 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl. Ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat. Geschikt voor pannavoetbal tot 5vs5 speedsoccer. Als laatste maar niet onbelangrijk hebben we een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn we partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een freestyle voetballer inhuren, hiervoor bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Pannavoetbal inhuren?

Mocht u vragen hebben, die u direct beantwoord wilt hebben, neem dan telefonisch contact op. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen. De partijen die u voorgingen het afgelopen jaar zijn ondermeer grote merken als Playstation en KLM. Daarnaast werken we veel voor amateurverenigingen van groot tot klein. Voorbeelden hiervan zijn HHC Hardenberg, v.v. Beilen en Foreholt.

Pannakooi huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?