Pannavoetbal

Pannaveld huren

Bij BBFreestyle kunt u terecht voor het huren van een pannaveld. Dit kan ook in combinatie met één of meerdere van onze panna specialisten. Panna wordt gespeeld op een veldje met twee doeltjes en een boarding. Dit kunt u allemaal bij ons huren. De boarding is te huur in verschillende soorten en maten. Een pannaveld is in te huren voor elk soort event. Dit zou dus ook kunnen voor branding van uw bedrijf, maar ook als afsluiter van het seizoen.

Pannaveld huren: wat krijgt u?

Wanneer u bij ons een pannaveld huurt krijgt u het volgende. U krijgt een pannaveld, dit zou ook nog in combinatie kunnen met een panna specialist. Deze panna specialist gaat één tegen één pannavoetbal spelen, een uitleg geven over pannavoetbal en verzorgt een clinic. Bij BBFreestyle kunt u terecht voor het boeken van een pannaveld.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om een pannaveld in te huren. U ontvang vandaag nog ons aanbod over het huren van een pannaveld.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Pannaveld boardingveld

Waarom BBFreestyle

Ons voetbalentertainment bedrijf heeft ervaring opgedaan vanuit meer dan 950 events. Daarnaast hebben onze voetballers een geweldige omgang met alle doelgroepen. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland. Ons bedrijf beschikt over een breed aanbod. Zo hebben we 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl. Ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat en naar wens ook nog eens bedrukt. Geschikt voor pannavoetbal tot 5vs5 speedsoccer. Als laatste maar niet onbelangrijk hebben we een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn we partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een pannaveld inhuren, hiervoor bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Pannaveld inhuren?

Mocht u vragen hebben, die u direct beantwoord wilt hebben, neem dan telefonisch contact op. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen. De partijen die u voorgingen het afgelopen jaar zijn ondermeer grote merken als Playstation en KLM. Daarnaast werken we veel voor amateurverenigingen van groot tot klein. Voorbeelden hiervan zijn HHC Hardenberg, v.v. Beilen en Foreholt.

Pannakooi huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?