Pannakooi

Pannakooi huren

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een pannakooi. Dit kan ook in combinatie met één of meerdere van onze panna specialisten. Een pannakooi bestaat uit een veldje met twee doeltjes en een boarding. Het pannavoetbal is in te huren voor elk soort event. Dit zou dus ook kunnen voor branding van uw bedrijf, maar ook als afsluiter van het seizoen.

 

Pannakooi huren: wat krijgt u?

Wanneer u bij ons een pannakooi huurt krijgt u het volgende. Een pannakooi bestaat uit een boardingveld met twee doeltjes. Deze boardingvelden kunnen in elke gewenste maat geleverd worden. Dit zou in combinatie met een panna specialist kunnen. Deze panna specialist gaat wedstrijdjes pannavoetbal spelen, een uitleg geven over straatvoetbal en verzorgt een clinic. Het is geschikt voor iedereen van jong tot oud. Durft u de uitdaging aan.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om een pannakooi te huren. U ontvang vandaag nog ons aanbod over het inhuren van een pannakooi.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Pannaveld boardingveld

Waarom BBFreestyle

Allereerst, hebben wij ervaring opgedaan vanuit meer dan 950 events. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers en freestylers van Nederland. Deze voetballers zijn speciaal geselecteerd voor hun gemakkelijke omgang met alle doelgroepen. Wij beschikken daarnaast over een breed aanbod. Zo hebben wij 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl. Maar wij hebben ook boardingvelden in elke gewenste maat. Geschikt voor pannavoetbal tot 5vs5 speedsoccer. Als laatste maar ook erg belangrijk hebben wij een grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn daarom partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het inhuren van een pannakooi bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Pannakooi huren?

Als u nog vragen mocht hebben, die u direct beantwoord wilt hebben, neem dan telefonisch contact op. Dit kunt u doen door vrijblijvend telefonisch contact met ons op te nemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen. 

Pannakooi huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?