Pannakooi huren
Voetbalkooi

Pannakooi huren

Wij als BBFreestyle zijn een landelijk voetbal entertainment bureau, dat ook pannakooien verhuurt. Bij ons kunt u dus terecht voor het inhuren van één of meerdere pannakooien. Wij geven u de keuze uit een hoge of lage pannakooi, maar u kunt er ook meerdere inhuren. Een pannakooi is geschikt voor iedere doelgroep en is een goede aansluiting bij uw event. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een pannakooi te huren in combinatie met een pannaclinic. Een pannakooi huren doet u bij BBFreestyle.

 

Pannakooi huren: wat krijgt u?

Wanneer u kiest voor het inhuren van een pannakooi bij BBFreestyle dan krijgt u het volgende. Het bestaat uit een boardingveld en twee doeltjes. Volledig naar wens is daar ook een panna specialist bij te boeken voor het geven van een clinic.

Vandaag nog meer info?

Binnen een paar seconden kunt u een stap verder zijn om een pannakooi in te huren. Vandaag ontvagt u nog ons aanbod over het inhuren van een pannakooi. 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Pannakooi huren

Panna specialist boeken bij de pannakooi

Voor aanvulling op uw event kunt u ook bij ons terecht voor het inhuren van een panna specialist. Een panna specialist geeft een clinic aan de deelnemers en leert ze trucjes aan. Iedereen krijgt de mogelijkheid om deze trucjes onder de knie te krijgen. Wanneer u meer dan 20 deelnemers heeft voor een clinic, raden wij u aan om meerder panna specialisten in te huren.

 

Waarom BBFreestyle

BBFreestyle heeft, allereerst, ervaring gehaald uit meer dan 950 evenementen. Daarnaast zijn onze voetballers geselecteerd op hun geweldige omgang met alle doelgroepen. Wij beschikken over de beste straatvoetballers van Nederland. Wij bij BBFreestyle hebben een breed aanbod. Bij ons kunt u een pannakooi huren, maar ook hebben wij 12 opblaasbare voetbalattracties. Als laatste vinden wij maatschappelijke betrokkenheid heel belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het inhuren van een pannakooi bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Pannakooi huren?

Heeft u vragen, die u direct beantwoord wilt hebben? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0)50 210 4223. Ook zou u ons contactformulier in kunnen vullen. Neemt u voor 16:00 contact met ons op kunt u dezelfde dag nog een reactie verwachten. Voor het huren van een pannakooi bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Pannakooi huren

Vandaag nog meer informatie?

Twijfel niet en vraag bij ons informatie aan. 950 klanten zijn u al voor geweest. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. Wij geven u de juiste informatie. Twijfel dus niet en neem contact met ons op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?