Pannavoetbal

Panna workshop

Wij zijn een voetbal entertainment bureau voor al uw voetbal evenementen. Ons bureau beschikt over een breed aanbod. Hieronder bevinden zich ook panna specialisten. Bij ons kunt u daarbij een panna workshop boeken. Een panna workshop wordt gehouden door een panna specialist op een panna veldje. Een panna veld is een boarding veld die neergezet kan worden in elke vorm. Dit kunt u allemaal bij ons boeken. Wij kijken naar de best passende panna specialist voor uw event. Een panna workshop is in te huren voor elk soort event.

 

Boeken van een panna workshop: wat krijgt u?

Wanneer u bij ons een panna workshop boekt krijgt u het volgende. Een workshop bestaat uit een panna specialist die trucs aan gaat leren, dit kan in combinatie met een boardingveld.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om een workshop te boeken. U ontvang vandaag nog ons aanbod over het boeken van een panna workshop.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Pannaveld boardingveld

Waarom BBFreestyle

BBFreestyle is een voetbal entertainment bureau met ervaring uit meer dan 950 events. Wij beschikken over een erg groot aanbod. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland. Deze voetballers zijn geselecteerd op hun geweldige omgang met alle doelgroepen. Ook hebben we 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl en boardingvelden in elke gewenste maat. Geschikt voor pannavoetbal tot 5vs5 speedsoccer. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk bij BBFreestyle. Wij zijn daarom partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een panna workshop boeken, hiervoor bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Panna workshop boeken?

Indien u nog vragen hebt, die u direct beantwoord wilt hebben, neem dan telefonisch contact op. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons nog voor 16:00 uur een mail dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen.

Pannakooi huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Twijfel niet om informatie aan te vragen. Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie, met betrekking tot uw wens.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?