Pannavoetbal

Panna workshop

BBFreestyle is het voetbal entertainment bureau voor al uw voetbal evenementen. Wij beschikken over een breed aanbod. Hieronder bevinden zich ook panna specialisten. Bij ons kunt u daarbij een workshop boeken. Een panna voetbal workshop wordt gehouden door een panna specialist in een pannakooi. Een pannakooi is een boarding veld die neergezet kan worden in elke vorm. Dit kunt u allemaal bij ons boeken. Wij selecteren de best passende panna specialist voor uw event. Een panna voetbal workshop is in te huren voor elk soort event.

 

Boeken van een panna voetbal workshop: wat krijgt u?

Wanneer u bij ons een panna voetbal workshop boekt krijgt u het volgende. Een voetbal workshop bestaat uit een panna specialist die trucs aan gaat leren, dit kan in combinatie met een boardingveld.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om een workshop te boeken. U ontvang vandaag nog ons aanbod over het boeken van een panna voetbal workshop.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Pannaveld boardingveld

Waarom BBFreestyle

Wij, BBFreestyle, zijn een voetbal entertainment bureau met ervaring uit meer dan 950 events. BBFreestyle beschikt over een erg breed aanbod. Waaronder ook de beste straatvoetballers van Nederland vallen. Deze voetballers zijn speciaal geselecteerd op hun geweldige omgang met alle doelgroepen. Ook hebben wij 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl en boardingvelden in elke gewenste maat. Geschikt voor pannavoetbal tot 5vs5 speedsoccer. Onze maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn daarom partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een workshop boeken, hiervoor bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Panna voetbal workshop boeken?

Als u nog vragen heeft, die u direct beantwoord wil hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. De keuze ligt bij u.

Wanner u ons nog voor 16:00 uur een mail stuurt, dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Pannakooi huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Twijfel niet om informatie aan te vragen. Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie, met betrekking tot uw wens.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?