Meidenvoetbal clinic
Meidenvoetbal clinic

Meidenvoetbal clinic

Bij BBFreestyle kunt u terecht voor het boeken van een meidenvoetbal clinic. BBFreestyle is een voetbal entertainment bureau, die ook meidenvoetbal clinics aanbiedt. U kunt kiezen uit verschillende clinics, van pannavoetbal tot freestyle voetbal. Ook krijgt u bij een clinic een straatvoetballer, de keuze is aan u als het dat een pannaspecialist moet zijn of een freestyler. Tijdens deze voetbalclinic leren de deelnemers vette trucs en krijgen de ruimte en hulp om deze ook onder de knie te krijgen. Voor het boeken van een meidenvoetbal clinic, bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

 

Meidenvoetbal clinic: wat krijgt u?

Wanneer u kiest voor een meidenvoetbal clinic verzorgd door BBFreestyle krijgt u een goede begeleiding. Maar ook zoeken wij voor u de beste voetballer voor het door u gekozen doel. Van panna clinics tot freestyle clinics het maakt niet uit, wij hebben het allemaal. Deze clinics bestaan uit groepen van maximaal 20 deelnemers. Wanneer er meerdere deelnemers zijn adviseren wij om meerdere sessies te doen of meerdere voetballers te boeken.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen minder dan 15 seconden kunt u een stap verder zijn voor het boeken van een meidenvoetbal clinic. U ontvang vandaag nog ons aanbod over het boeken van een meidenvoetbal clinic.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Meidenvoetbal clinic

Meerdere voetballers inhuren

Voor een clinic heeft u de keuze uit één of meerdere voetballers. Dit ligt aan het deelnemersaantal. Wanneer het deelnemersaantal hoger is dan 20 personen adviseren wij om meerdere voetballers in te huren of meerdere sessies te doen.

Waarom BBFreestyle

Ten eerst, heeft BBFreestyle ervaring opgedaan door het organiseren van meer dan 950 events. Daarnaast zijn onze voetballers geselecteerd voor hun geweldige omgang met alle doelgroepen. Wij beschikken over de beste straatvoetballers van Nederland. Ons voetbalbureau heeft een breed aanbod. Zo hebben wij voetbal opblaas attracties. Ook hebben we boardingvelden, deze lever wij in elke gewenste maat. Als laatste vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een meidenvoetbal clinic boeken doet u bij BBFreestyle.

Meidenvoetbal clinic boeken?

Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)50 210 4223. Ook heeft u de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. Wanneer u ons voor 16:00 een mail stuurt, dan ontvangt u dezelfde dag nog een reactie. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Meidenvoetbal clinic boeken

Vandaag nog vrijblijvend info?

Aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. Er zijn u al 950 klanten voor geweest. U krijgt van ons de juiste informatie, zodat u dit kan terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?