Pannaveld boardingveld

Lage voetbalboarding huren

Organiseert u tijdens uw evenement pannavoetbal dan kunt u bij ons een voetbalboarding huren. Ook is onze voetbalboarding ideaal voor een pannaveldje. Alleen lage voetbalboarding huren voor potjes pannavoetbal is niet het enige, wij bieden een compleet arrangement in de vorm van Straatvoetbal on Tour. Met platen van 65 cm hoog zijn er verschillende veldjes te creëren. De grootte van het veld is geheel naar uw wens in te vullen. De pannaveldjes zijn inclusief 2 doelen. Voor het huren van boarding voetbal, bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Voetbalboarding huren:

  • Alle leeftijden, van jong tot oud
  • Grootte van boardingveld geheel naar wens
  • Mogelijk in combinatie met freestyle straatvoetballer
  • Inclusief coördinatie, begeleiding en op- en afbouw
  • Ook losse verhuur mogelijk

Extra te boeken:

  • Geluidsinstallatie
  • Freestyle straatvoetballer
  • BBFreestyle beachflags
  • BBFreestyle voetbal € 19,50
Pannavoetbal

Lage voetbalboarding huren:

Bent u op zoek naar een boardingveld voor een dagje straatvoetbal. Wij hebben verschillende type boardingen voor verschillende evenementen. Onze kleinste boarding raden wij aan te gebruiken voor potjes pannavoetbal.

In de aanloop naar uw evenement

Een evenement organiseren kan lastig zijn. Daarom nemen we u zo veel mogelijk uit handen! Na het ondertekenen van onze offerte ‘voetbalboarding huren’  vragen we eenmalig meer informatie over uw evenement. Vanaf daar hoeft u niets meer te doen – zodat u zorg kunt dragen voor de rest van uw evenement! 

Samen naar de beste oplossing

Mocht u interesse hebben in een veld voor boardingvoetbal, dan horen wij dit graag van u. In overleg wordt bepaald welke vorm het best aansluit op het doel van uw evenement. Zo komen we al 11 jaar tot de beste oplossing voor elk evenement! 

Regelt u het tofste voetbalevenement 

Maak het u zelf niet te moeilijk! Wij nemen de coördinatie, begeleiding en op- en afbouw in handen. Samen met u zorgen we er voor dat we verwachtingen overtreffen. 

Lage voetbalboarding huren
Voetbal boarding huren
voetbalboarding, boardingvoetbal boardingveld
Lage voetbalboarding huren

Wilt u nog meer informatie? Neem dan snel contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Bekijk welke klanten u voorgingen