hoge boarding huren

Hoge voetbalboarding huren

Liever een gewone partij straatvoetbal spelen. Een hoge voetbalboarding huren kan bij ons met of zonder programma en aankleding. Met een voetbalboarding van 100 cm hoog, wordt het wat makkelijker om te voetballen. Ook hier is de grootte van het veld geheel naar uw wens in te vullen. Daarnaast is er de keuze om zowel met als zonder doelen (voor bijvoorbeeld paaltjesvoetbal) te spelen.

Hoge voetbalboarding huren:

  • Voor alle leeftijden, van jong tot oud
  • In elke gewenste grootte van voetbalboarding
  • Mogelijk in combinatie met freestyle straatvoetballer
  • Inclusief coördinatie, begeleiding en op- en afbouw

Extra te boeken:

  • Geluidsinstallatie
  • Gepersonaliseerde scorekaarten
  • BBFreestyle beachflags
  • BBFreestyle voetbal € 19,50

Boardingveld
Wilt u een hoge voetbalboarding huren voor een dagje straatvoetbal? Wij hebben verschillende type voetbalboarding voor verschillende evenementen. Onze grootste voetbalboarding raden wij aan voor een toernooivorm. 

In de aanloop naar uw evenement
Een evenement organiseren kan lastig zijn. Daarom nemen we u zo veel mogelijk uit handen! Na het ondertekenen van onze offerte vragen we eenmalig meer informatie over uw evenement. Vanaf daar hoeft u niets meer te doen – zodat u zorg kunt dragen voor de rest van uw evenement! 

Samen naar de beste oplossing
Mocht u interesse hebben in een hoge voetbalboarding, dan horen wij dit graag van u. In overleg wordt bepaald welke vorm het best aansluit op het doel van uw evenement. Zo komen we al 11 jaar tot de beste oplossing voor elk evenement! 

Regelt u het tofste voetbalevenement sinds tijden
Maak het u zelf niet te moeilijk! Wij nemen de coördinatie, begeleiding en op- en afbouw in handen. Samen met u zorgen we er voor dat we verwachtingen overtreffen. 

Boarding large4
Pannakooi huren
Hoge voetbal boarding huren
Hoge boarding huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Mocht u vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contact formulier in te vullen. 

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet en vul ons contact formulier in.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Hoge voetbalboarding huren

Er gingen u al meer dan 1.000 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend, van ons krijgt u de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Contactformulier
Mocht u vragen hebben voor het invullen van het contactformulier,
dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Op deze manier kunnen we u sneller helpen.

Stel ons uw vragen:
050-210 4223
info@bbfreestyle.nl

Bekijk welke klanten u voorgingen