Freestyle voetbalshows

Freestyle voetbalshows

BBFreestyle is het oudste freestyle voetbalbureau van Nederland. Met zeven freestyle voetballers in haar stal en contact met elke freestyle voetballer levert het de crème de la crème van het freestyle voetbal. Top freestyle voetbalshows gegarandeerd. Grote merken laten zich graag zien met onze balvirtuozen, maar ook voor de locale voetbalvereniging verzorgen we regelmatig freestyle voetbalshows. Onze straatvoetbal toppers worden werkelijk voor de meest uiteenlopende opdrachten ingezet. Met passie, plezier en controle voeren we freestyle voetbalshows uit, vertellen wij uw verhaal en activeren we uw merk. Laat u meenemen in de wondere wereld van freestyle voetbal.

Freestyle voetbalshows geschikt voor:

Onze freestyle voetbalshows zijn geschikt voor:

    • Podiumoptredens: (sport)gala’s, jaarvergaderingen,
    • Openingen, pauze-act, interactief vermaak
    • Activeren van uw merk op beurzen, in een commercial.

Kies uw favoriete freestyle voetbalshow

Freestyle show

Freestyle voetbalshow
Haal de voetbaltrucs van tv naar uw evenement! Boek één van onze top freestyle straatvoetballers voor een geweldige freestyle voetbalshow.

'Freestyle voetbalshow' huren? Neem dan snel contact met ons op!

Bij BBFreestyle bent u aan het juiste adres voor het huren van een ‘Freestyle voetbalshow’. Twijfel geen moment langer en neem contact met op op via een vrijblijvende offerte.

Kies uw freestyle voetbalshow

Geen keuze kunnen maken uit één van bovenstaande freestyle voetbalshows? Kijk dan eens (hieronder) bij welke klanten wij een of meerdere freestyle voetbalshows hebben verzorgd.

Vindt u een case en of een freestyle voetbalshow die past neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via: 

050-210 4223
info@bbfreestyle.nl

Bekijk welke klanten u voorgingen