Seizoensafsluiting jeugd

Freestyle voetballer inhuren

BBFreestyle is een landelijke voetbal entertainment bureau, met een aantal freestyle voetballers. Bij ons boekt u eenvoudig een freestyle voetballer. Al onze freestyle voetballers hebben meer dan 200 shows ervaring. Wij selecteren voor u de juiste voetballer. Het is mogelijk dat een pannaspecialist het meest geschikt is voor uw evenement, of juist een showmaster of een freestyler die overwicht heeft over moeilijke doelgroepen. Een freestyle voetballer inhuren is uitermate geschikt voor een opening. Een opening van bijvoorbeeld een voetbalplein, voetbalkamp, seizoensafsluiting, accommodatie of sportcomplex. Daarnaast kunt u een freestyle voetballer inhuren voor een clinic of workshop.

 

Freestyle voetballer inhuren voor clinic

BBFreestyle bied heuse panna workshops aan. Workshops gegeven door echte panna specialisten. Als u kiest voor een freestyle voetbal workshop krijgt u een top freestyle voetballer. Een voetballer die alle nieuwste voetbaltrucs showt maar ook uitlegt. Voor onze clinics gelden dat de groepen uit maximaal 20 deelnemers bestaan. Heeft u meerdere deelnemers dan adviseren wij meerdere sessies of een clinic door meerdere freestylers. Deze clinics kunnen tussen de 20 en 60 minuten (per sessie) duren. Een freestyle voetballer inhuren doet u het best bij BBFreestyle.

Vrijblijvende info: Freestyle voetballers

Een freestyle voetballer inhuren, of zelfs meerdere? Het is mogelijk om een show te laten verzorgen door twee of meerdere straatvoetballers. Wanneer u op zoek bent naar een voetbalclinic voor meer dan 20 personen tegelijk is het raadzaam om meer dan één freestyle voetballer in te huren.

Ook kunt u een volledig voetbalfun programma combineren met het inhuren van een freestyle voetballer. Bij dit programma nemen wij u alles uit handen. Wij verzorgen een volledige programma inclusief freestyle voetbal show, opblaas voetbalattracties, scorekaarten, certificaten, draaiboek en briefing van uw vrijwilligers. Dit programma is ideaal voor amateurverenigingen.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen 15 seconden bent u een stap verder om een freestyle voetballer in te huren. U ontvang vandaag nog ons aanbod over het inhuren van een freestyle voetballer.

Seizoensafsluiting

Meerdere freestyle voetballers inhuren

U kunt meerdere maar ook één freestyle voetballer inhuren. Zo is het mogelijk om een show te laten verzorgen door twee of door meerdere freestylers. Wanneer u op zoek bent naar een clinic voor meer dan 20 personen is het raadzaam om meer dan één freestyle voetballer in te huren.

 

Waarom BBFreestyle

Allereerst, heeft BBFreestyle ervaring uit meer dan 950 events. Daarnaast hebben onze voetballers een geweldige omgang met alle doelgroepen. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland. Ons voetbalbureau beschikt over een breed aanbod. Zo hebben we 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl. Ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat. Geschikt voor pannavoetbal tot 5vs5 speedsoccer. Als laatste maar niet onbelangrijk hebben we een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn we partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een freestyle voetballer inhuren, hiervoor bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Freestyle voetballer inhuren?

Mocht u vragen hebben, die u direct beantwoord wilt hebben, neem dan telefonisch contact op. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen. De partijen die u voorgingen het afgelopen jaar zijn ondermeer grote merken als Playstation en KLM. Daarnaast werken we veel voor amateurverenigingen van groot tot klein. Voorbeelden hiervan zijn HHC Hardenberg, v.v. Beilen en Foreholt.

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?