Footpool huren

Een levensgrote biljarttafel van 7,5m X 4m (of terwijl Footpool of Poolball), aan te kleden in uw stijl! Wanneer de trailer ingeklapt is zijn de afmetingen: 3,7m (lengte) bij 1,70m (breedte) bij 1,90m (hoogte) en is 1.350 kg. Bij Footpool, ook wel biljartvoetbal genoemd, gaat het voornamelijk om de beleving en het plezier in het spel. Footpool huren kan eenvoudig met ‘The Footpool Trailer’. ‘The Footpool Trailer’ is uitermate geschikt ter promotie van uw merk of product of ter aanvulling van uw zakelijk evenement, familiedag of bedrijfsuitje. ‘The Footpool Trailer’ kan dus snel en simpel opgebouwd worden waar u maar wilt. Het is dus mogelijk om Footpool binnen of buiten te doen. Ook zou ‘The Footpool Trailer’ een etage hoger kunnen, indien de goederenlift geschikt is.

Footpool huren

Bent u op zoek naar een een bijzondere ervaring voor uw evenement. Dan is Footpool de ideale oplossing! Deze levensgrote biljarttafel zorgt voor de ultieme beleving voor jong en oud. 

Footpool in uw stijl!

Uw merk onder de aandacht brengen of een net wat andere invulling dan normaal, die blijft hangen dat is waar we voor gaan. The Footpool Trailer is te branden in uw stijl. Tegen een meerprijs leveren wij de onderste doeken in uw (huis)stijl. 

Samen naar de beste oplossing

‘The Footpool Trailer’ is een levensgrote biljarttafel op aanhanger. Met ‘The Footpool Trailer’ bieden wij de ideale oplossing voor een snelle op- en afbouw en voor elke willekeurig ondergrond.

Regelt u het tofste voetbalevenement sinds tijden!

Maak het u zelf niet te moeilijk! Wij nemen de coördinatie, begeleiding en op- en afbouw voor u uit handen. Samen met u zorgen we er voor dat we verwachtingen overtreffen. Huur Footpool snel en eenvoudig via onderstaande contactgegevens.

Footpool huren
Footpool huren

‘The Footpool Trailer’ huren? Neem dan snel contact met ons op!

Bij BBFreestyle bent u aan het juiste adres voor het huren van ‘The Footpool Trailer’. Twijfel geen moment langer en neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Bekijk welke klanten u voorgingen