FIFA 21 Playstation toernooi

FIFA 21 toernooi

FIFA 21 Toernooi organiseren doe je samen met BBFreestyle. Gamen daagt uit, verbindt en is voor iedereen toegankelijk. De voetbalgame FIFA 21 op de PlayStation 5 sluit hier naadloos op aan. Iedereen speelt FIFA.

In samenwerking met Home of Esports, de meest vooraanstaande aanbieder van FIFA toernooien in Nederland en België, kunnen wij jouw evenement uitbreiden met een FIFA 21 toernooi! Met unieke game studio’s maken we van elke locatie een spectaculaire game-omgeving. Met eigen software en platform wordt het toernooi optimaal  begeleidt door onze eventmanagers.

 

 

Wij beschikken over de beste apparatuur:
De game studio’s zijn ruim 2 meter hoog en worden ter plekken aan elkaar gekoppeld voor de ultieme game belevenis. 

   • 16x PlayStation 5
   • 16x FIFA 21
   • 16x 82 cm full hd televisies

Daarnaast regelen wij:

   • Op- en afbouw.
   • Technische ondersteuning.
   • Toernooibegeleiding
   • Toernooisoftware
   • Aandenken winnaars.

Vraag simpel een offerte aan

Binnen 1 dag weten of dit past binnen jullie plannen? Vraag vrijblijvend een offerte op voor een FIFA 21 Toernooi.

Enthousiast over ons
FIFA 21 Toernooi?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 1 dag een reactie.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

FIFA 21 Toernooi huren

Ideaal tijdens een evenement – ook voor u!
Wij weten als geen ander de kernwaarden competitie en gezelligheid met elkaar te verbinden. Een FIFA 21 toernooi als side-event? Losse stands om te gamen? Alles is mogelijk!

In de aanloop naar uw evenement
Samen kijken we naar uw wensen. Voldoet ons standaardtoernooi of kunnen wij een aanbod op maat doen? Eventueel kunnen we ook los promotiemateriaal voor het FIFA 21 toernooi verzorgen.

Op de dag zelf
Op de toernooidag komen wij een uur en een kwartier van tevoren alles opzetten. Wij delen de poules in en zorgen voor spelbegeleiding en technische hulp. Iedere deelnemer speelt minimaal drie wedstrijden in de poulefase, waarna de knock-out begint.

De finale
Na de finale is er een prijsuitreiking met een aandenken voor de nummers een, twee en drie. Wij bouwen binnen een halfuur af. Foto’s zijn terug te vinden op onze Instagram.

FIFA 21 toernooi boeken

FIFA combineren met voetballen op het veld.
Wist u dat het bij ons als één van de weinigen mogelijk is om FIFA 21 op de Playstation te combineren met zelf een potje voetballen? Voetbalvormen in geheel dezelfde stijl als in het spel FIFA 21. Wist u dat ook AFC Ajax en PSV zelfs opnames hebben gemaakt met deze FIFA Skill Games? Zo maak je een FIFA 21 Toernooi niet alleen spannend maar ook nog is actief!

 


Bekijk onze 5 FIFA Skill Games

We hebben vijf verschillende oefeningen volledig nagebootst uit het spel. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je vrije trap oefenen op de blauwe targets die in de goal hangen. Ook kun je jouw eigen voorzet oefenen door op de blauwe targets (in frames) te mikken. Exact hetzelfde als in het spel. Andere Skill Games die te combineren zijn met een FIFA 21 Toernooi zijn; Lob pass, Time Dribble, Dribble Shooting. Meer informatie: Skill Games.

Voetbal Skill Games FIFA

Bekijk welke klanten u voorgingen