Skill Games

FIFA Skill Games Inhuren

Wij als BBFreestyle beschikken over de meest herkenbare FIFA Skill Games van Nederland. Dit is te combineren met een ander aanbod bijvoorbeeld opblaasbare attracties of een ander aanbod. Ons bureau beschikt over een breed aanbod. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de opening een freestyler in te huren. Wij selecteren voor u de juiste voetballer voor uw event. De FIFA Skill Games is de perfecte invulling voor de doelgroep van 12-18 jaar maar zeker ook geschikt voor jongere of oudere kinderen. FIFA Skill Games inhuren doet u bij BBFreestyle.

 

FIFA Skill Games inhuren: Wat krijgt u?

Haal de ultieme beleving van de virtuele wereld naar uw evenement. Bij het FIFA Skill Games inhuren krijgt u vijf verschillende Skill oefeningen die bekend zijn en direct herkenning creëren bij de doelgroep tussen de 10-18 jaar. Uiteindelijk krijgt iedereen, als u dat wenst, een Skill Card met de scores die op innovatieve wijze zijn bijgehouden.

 

Vijf verschillende onderdelen

De verschillende oefeningen zijn: uiteraard Dribbel & finish, maar daarnaast ook Freekick target, Target shooting, Lob passing en als laatste Time dribbel. Bij een FIFA Skill game event wordt er gewerkt in groepen van 15 deelnemers per onderdeel. Normaal gesproken is dat dan 75 deelnemers per evenement. Heeft u toch meer deelnemers? Dan is dat geen probleem, neem contact met ons op en wij bespreken de verschillende mogelijkheden met u.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

FIFA Skill Games is vanaf begin mei te boeken, hierdoor zult u momenteel weinig actieve foto’s tegenkomen op deze pagina.
Binnen 15 seconden bent u een stap verder voor FIFA Skill Games inhuren. U ontvang vandaag, vrijblijvend, nog ons aanbod.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Spreekt Skill Games de jeugd aan?

Uit onderstaande video’s blijkt dat bekende merken zich graag verbinden aan de FIFA Skill Games.
Deze video’s worden honderd duizenden keren bekeken op Youtube en andere social media accounts. 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31 (0)50 210 4223. Maar u kan ook ons contact formulier invullen.

Mocht u ons voor 16:00 uur een mail gestuurd hebben, dan ontvangt u vandaag nog een reactie. Aarzel niet en vul ons contactformulier in.

Opendag HHC2

Vandaag nog vrijblijvend info?

Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend, doe dit telefonisch of via het contactformulier. Er zijn u al meer dan 950 klanten voor geweest. We voorzien u van de juiste informatie. U zou dit vervolgens eenvoudig terug kunnen koppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Waarom BBFreestyle

Wij zijn een landelijk voetbalentertainment bureau die ervaring heeft gehaald vanuit meer dan 950 evenementen. Wij beschikken over een heel breed aanbod. BBFreestyle beschikt over de beste straat- en freestyle voetballers van Nederland en omstreken. Zo hebben we FIFA Skill Games in dezelfde stijl. Ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat. Daarnaast vinden wij  maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Wij zijn daarom ook partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. FIFA Skill Games inhuren doet u bij BBFreestyle.