Complete voetbalevenementen

BBFreestyle organiseert complete voetbalevenementen voor zowel jonge doelgroepen als volwassenen. Zo boekt u een volledig concept met draaiboek, volledig programma, coördinatie, voetbalmaterialen en aankleding. Onze complete voetbalevenementen staan garant voor beleving, fun en natuurlijk onze gedeelde passie; voetbal!

Voetbalevenementen inclusief

  • Freestyle voetbalshow door top straatvoetballer
  • Voetbalmaterialen in één dezelfde stijl
  • Aankleding & evt. muziek
  • Draaiboek & briefing
  • Coördinatie & eventuele begeleiding
  • Transport en op- en afbouw

Kies uw favoriete complete evenement

Footpool

img_3466

Footpool
Levensgrote biljarttafel van 7mX3m, aan te kleden in uw stijl! Bij Footpool, ook wel biljartvoetbal genoemd, gaat het voornamelijk om de beleving en het plezier in het spel.

VoetbalFun

voetbalcity, voetbaldorp, voetbalfun

VoetbalFun
Haal een vet circuit van verschillende uitdagende voetbal opblaasattracties naar uw evenement! Alle attracties zijn in één dezelfde stijl. Te boek met geweldige opening door freestyle straatvoetballer.

Straatvoetbal on Tour

Straatvoetbal on Tour met straatvoetballers

Straatvoetbal on Tour
Twee boardingvelden met een straatvoetballer te boeken vanaf twee uur. Een tijdsbestek waarin onze straatvoetballer één tegen één pannavoetbal speelt, een uitleg geeft over straatvoetbal en een clinic verzorgt. 

Kies uw favoriete complete voetbalevenement.

Geen keuze kunnen maken uit één van bovenstaande complete voetbalevenementen? Kijk dan eens (hieronder) bij welke klanten wij een of meerdere complete voetbalevenementen hebben verzorgd.

Vindt u een case en/of een compleet voetbalevenement die past, neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Contactformulier invullen:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Bekijk welke klanten u voorgingen