Voetbal boarding huren

Boardingveld huren

Bij BBFreestyle kunt u terecht voor het huren van een boardingveld. Wij hebben voor u de keuze: een laag boardingveld en/of een hoog boardingveld. U heeft ook de mogelijkheid voor het huren van meerdere boardingvelden. De keuze ligt bij u. Deze boardingvelden zijn makkelijk op te zetten. Daarnaast kan het ook nog eens op veel verschillende ondergronden. Deze boardingvelden kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld een opening of seizoensafsluiting

 

Boardingveld huren: wat krijgt u?

Wanneer u bij BBFreestyle een boardingveld huurt kunt u zelf kiezen welk boardingveld u wilt. Dit kan dus een hoog boardingveld of een lage zijn of een combinatie van beide. Want u hebt ook de mogelijkheid om meerder te huren. Hoge boardingvelden bestaan uit een boarding van 100 cm hoog. De grootte van het veld is volledig aan u. Lage boardingvelden bestaan uit een boarding van 65 cm hoog. De grootte van het veld is volledig aan u. Waar wacht u nog op, probeer het snel.

Vandaag nog vrijblijvend meer informatie?

Binnen 15 seconden kunt u een stap verder zijn om een boardingveld te huren. U ontvang vandaag nog ons aanbod over het inhuren van een boardingveld.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Boardingvoetbal

Waarom BBFreestyle

Allereerst, heeft BBFreestyle ervaring uit meer dan 950 events. Daarnaast hebben onze voetballers een geweldige omgang met alle doelgroepen. BBFreestyle beschikt over de beste straatvoetballers van Nederland. Ons voetbalbureau beschikt over een breed aanbod. Zo hebben we 12 opblaasbare voetbalattracties in dezelfde stijl. Ook hebben we boardingvelden in elke gewenste maat. Geschikt voor pannavoetbal tot 5vs5 speedsoccer. Als laatste maar niet onbelangrijk hebben we een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn we partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Een freestyle voetballer inhuren, hiervoor bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Boardingveld inhuren?

Mocht u vragen hebben, die u direct beantwoord wilt hebben, neem dan telefonisch contact op. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via +31 (0)50 210 4223. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Stuurt u ons voor 16:00 uur een mail dan ontvangt vandaag nog een reactie. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen. De partijen die u voorgingen het afgelopen jaar zijn ondermeer grote merken als Playstation en KLM. Daarnaast werken we veel voor amateurverenigingen van groot tot klein. Voorbeelden hiervan zijn HHC Hardenberg, v.v. Beilen en Foreholt.

Voetbalboarding huren

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er gingen u al meer dan 950 klanten voor. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend. We voorzien u van de juiste informatie. U kunt dit vervolgens eenvoudig terugkoppelen met eventuele mede organisatoren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?