Poolball huren
Poolball huren

Biljartvoetbal huren

Biljartvoetbal, ook wel Footpool genoemd, is een levensgrote biljarttafel van 7,5m X 4m. De biljarttafel in aan te kleden in uw stijl. Bij biljartvoetbal, gaat het om de beleving en het plezier in het spel. U kunt biljartvoetbal eenvoudig huren met ‘The Footpool Trailer’. Het is geschikt als aanvulling van uw evenement, maar het is ook geschikt als promotie van uw merk of product. Het kan snel en makkelijk opgebouwd worden waar u maar wilt. Voor het huren van biljartvoetbal, bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

 

 

Biljartvoetbal huren: wat krijgt u?

Wanneer u kiest voor het huren van biljartvoetbal bij BBFreestyle krijgt u het volgende. Ten eerste krijgt u ‘The Footpool Trailer’, deze kan volledig naar uw wens aangekleed worden. Daarnaast wordt ‘The Footpool Trailer’ opgezet in ongeveer 60 minuten. Het is te spelen op elke locatie en elk ondergrond. Ook is het geschikt voor alle leeftijden. Biljartvoetbal boekt u bij BBFreestyle.

Vandaag nog vrijblijvend meer info?

Binnen ongeveer 15 seconden bent u een stap verder om biljartvoetbal te huren. Vandaag ontvangt u nog ons aanbod als u contact met ons opneemt. 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?

Poolball huren

Waarom BBFreestyle

BBFreestyle heeft ervaring opgedaan vanuit meer dan 950 events. Ook hebben wij voetballers, wij beschikken over de beste straatvoetballers van Nederland. Deze voetballers zijn geselecteerd voor hun geweldige omgang met alle doelgroepen. Ons bureau beschikt over een breed aanbod. Zo hebben wij voetbal opblaas attracties, in dezelfde stijl. Ook hebben wij boardingvelden in elke gewenste maat. Daarnaast vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Wij zijn partner van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Stichting Kids United. Voor het huren van ‘The Footpool Trailer’ bent u bij BBFreestyle aan het juiste adres.

Biljartvoetbal huren?

Heeft u nog vragen? Moeten deze direct beantwoord worden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)50 210 4223. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook heeft u de mogelijkheid om os contactformulier in te vullen. Aarzel niet en neem contact met ons op. Heeft u ons voor 16:00 een mailtje gestuurd, dan ontvangt u vandaag nog een reactie.

Biljartvoetbal

Vandaag nog vrijblijvend info?

Er zijn u al meer dan 950 klanten voor geweest. Vraag bij ons informatie aan, dit is geheel vrijblijvend. Wij voorzien u van de, voor u, juiste informatie.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum voor evt. evenement

Telefoon nr.

Over welk aanbod wilt u met ons in contact komen?